Home » , , » Ο Ν. Μπογιόπουλος για το μακέλεμα του Παλαιστινιακού λαού από την κυβέρνηση του Ισραήλ (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος για το μακέλεμα του Παλαιστινιακού λαού από την κυβέρνηση του Ισραήλ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 | 8:41 μ.μ.

Καμιά εντύπωση δεν μας κάνει που τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν απλώς «αιματηρές συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας», την τρομερή, απάνθρωπη σφαγή στην οποία προχώρησαν οι κατοχικές Ισραηλινές δυνάμεις ξαναμακελεύοντας ακόμα μια φορά σήμερα τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.

Ούτε είναι άξιο αναφοράς το ότι ο εξευτελισμένος ΟΗΕ, το μόνο που βρήκε να πει, είναι ότι το Ισραήλ  προβαίνει σε «δυσανάλογη» χρήση βίας κατά των παλαιστίνιων διαδηλωτών στη Γάζα.

Οι εκατόμβες νεκρών που δημιούργησε σήμερα το σιωνιστικό κράτος – τρομοκράτης έρχονται να προστεθούν σ’ αυτές που ξεκίνησαν στις 30 Μάρτη με τους δολοφονημένους Παλαιστίνιους να ξεπερνούν τους 100.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης  στις σημερινές διαδηλώσεις ο στρατός του Ισραήλ έχει δολοφονήσει εν ψυχρώ  52 Παλαιστίνιους και τραυματίσει πάνω από 2.200 χρησιμοποιώντας πραγματικές σφαίρες.

Για το τι συμβαίνει στην πολύπαθη Μέση Ανατολή, θα αφήσουμε να μας το πει ο Νίκος Μπογιόπουλος στο παρακάτω ηχητικό, στο οποίο συμπεριλάβαμε και την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση που έκανε σ αυτό το ζήτημα ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger