Home » , , » Οι λόγοι για να γελάμε με τον Κυριάκο.

Οι λόγοι για να γελάμε με τον Κυριάκο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 | 7:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νομίζω πως ο Κούλης έχει λυσσάξει από την έλλειψη καρέκλας. Έτσι χάνει την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να κάνει τη μια γκάφα πάνω στην άλλη.

Άκουσα πως προσπάθησε να διαφημίσει τον εαυτό του. Τα έκανε θάλασσα. Πιθανότατα να τον συμβούλεψε ο Άδωνις, που θέλει να κάτσει αυτός στη θέση του.

Σε μια δήθεν “ακομμάτιστη καμπάνια” μας είπαν τους 12 ή 11 λόγους για να πάμε με τον Κυριάκο.
Εκτός από τον ανόητο τρόπο που παρουσίασαν τα “προσόντα”, οι λόγοι αυτοί καθ' αυτοί προκαλούν πολλά γέλια.

Ο πρώτος λόγος “για να πάμε με τον Κυριάκο” είναι ότι “έχει δουλέψει πολύ”. Ασφαλώς! Όλο τον κόσμο. Κατά τα άλλα παρασιτεί.

Ο δεύτερος είναι ο “γνήσιος φιλελευθερισμός” του. Προσοχή στις απομιμήσεις! Ο πραγματικός (νεο)φιλελευθερισμός είναι ο κοινωνικός δαρβινισμός.
Δεν ανέχεται να παίρνουν οι φτωχοί ούτε καν συσσίτιο. Προτείνει ευθανασία στους συνταξιούχους, τους αρρώστους, τους άνεργους, τις χήρες, τους πρόσφυγες κοκ. Οι απολύσεις των εργαζόμενων προβλέπονται, οι μισθοί πάλι, όχι.
Πρότυπο του είναι το Γερμανικό μοντέλο του Γ' -και μικρότερου- Ράιχ.

“Είναι ασυμβίβαστα πατριώτης”, όταν πρόκειται για τα Σκόπια, που δεν έχουν στρατό. “Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση” ή τουλάχιστο σε όποιον δώσει τη μεγαλύτερη μίζα.

“Μιλά πάντα τη γλώσσα της αλήθειας”. Προφανώς από μέσα του. Γιαυτό δεν είπε τίποτα για το πόθεν αίσχος της συζύγου; Για να μην πει ψέματα;
Σε κάθε φράση του υπάρχουν αμέτρητες ανακρίβειες και πράγματα που εξοργίζουν. Αν ήταν ο Πινόκιο, η μύτη του θα είχε κάνει σουβλάκι το ηλιακό σύστημα.

“Σιχαίνεται το λαϊκισμό”. Τι είναι λαϊκισμός; Ο λαός στην γλώσσα του Κούλη. Σιχαίνεται τους ανθρώπους. Τους θέλει μόνο για να τρέφεται εις βάρος τους και να τους βασανίζει.

“Είναι θαρραλέος”. Πολύ! Όταν τα βάζει με μετανάστες, με γέρους ή γυναικόπαιδα που διαμαρτύρονται, με άστεγους... μ' όσους δεν θεωρεί δυνατούς.
Στους ισχυρούς απλά κάνει τεμενάδες. Πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ αισθάνεται Σούπερμαν.

“Δεν εξαρτάται από τη πολιτική”. Καθόλου - μα καθόλου! Βέβαια με τα προσόντα που δεν έχει, θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια, αν δεν ήταν γόνος, να είναι καλαθάκι των αχρήστων.

“Είναι υπεύθυνος και μετριοπαθής”. Όπα! Ένα – ένα τ' ανέκδοτα. Είναι όντως υπεύθυνος για πάρα πολλά. Δυστυχώς δεν θα τιμωρηθεί για κανένα από αυτά.
Αν είναι μετριοπαθής; Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Κι οι κουμπάροι του Καραμανλή σεμνά και ταπεινά έκλεβαν.

Πως πάει ο πόλεμος με τα Εξάρχεια “Δαλάι” Κούλη; Με τη FYROM; Τους gay; Τους μετανάστες; Θα βάλεις φυλακή τον Τσίπρα, όπως έκανε ο μπαμπάκας το ΠΑΣΟΚ;
Τελικά τα βρήκανε! Όχι λόγω μάσας, λόγω μετριοπάθειας.
Χαιρετισμούς στους Κενταύρους και τους υπολοίπους τραμπούκους. Φιλάκια και στον Βορίδη, τον ακτιβιστή με το τσεκούρι. Πρόσεξε μην δαγκώσει κανένα.

“Είναι αξιόπιστος”. Το ξέρω, έχει εγγύηση από τη Siemens. Αναλόγως βέβαια για τι τον θέλεις. Είναι τόσο αξιόπιστος όσο το υδροκυάνιο. Γι αυτό προσοχή!

“Είναι ευαίσθητος”! Κούλη, πες την αλήθεια. Αυτό σου είπε να το γράψεις ο Σαμαράς ή ο Καραμανλής; Ευαισθητούλη, τι είπαμε θα κάνεις τις συντάξεις; Θα τις αφανίσεις! Τους μισθούς; Θα τους πετσοκόψεις! Τους δημόσιους υπαλλήλους; Θα τους απολύσεις! Τίγκα στην ευαισθησία είσαι.

“Καταλαβαίνει το μέσο Έλληνα”. Δυστυχώς για σένα σε πήρανε χαμπάρι οι περισσότεροι. Αν σε καταλάβουν κι οι υπόλοιποι την έβαψες.

“Κάνει πράξη το άνοιγμα στην Κοινωνία... πχ οι τομές που έκανε στο κόμμα του”. Αυτές δεν ήταν τομές. Σφαγή ήταν. Ούτε ο ISIS δεν πήρε τόσα κεφάλια εσωκομματικών αντιπάλων.
Συνέχισε τις τομές Κυριάκο, την κατακρεούργησες τη ΝΔ. Καλά της κάνεις, να μάθει, να μας χρεοκοπεί.

“Αναβαθμίζει το διεθνές κύρος της Ελλάδας”! Εδώ θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά, για την ανικανότητα του, τη διαφθορά, την υποτέλεια κ.α. Θα πω μόνο ένα σύνθημα: Μένουμε σκλάβοι στη Ευρώπη. Και στις ΗΠΑ.

Κούλη, χρειαζόμασταν το καινούριο συκώτι. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις. Βέβαια το μεγαλύτερο γέλιο θα το ρίξουμε το βράδυ των εκλογών όταν τα γίδια θα ψάχνουν νέο τσοπάνη... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger