Home » , » Ο Ν. Μπογιόπουλος για την καραμπινάτη λογοκρισία σε βάρος του από το facebook και για την ναζιστική φύση της Χ.Α (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος για την καραμπινάτη λογοκρισία σε βάρος του από το facebook και για την ναζιστική φύση της Χ.Α (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 | 8:21 μ.μ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι υπεύθυνοι του Facebook ασκούν καραμπινάτη λογοκρισία σε χρήστες του διαδικτύου που έχουν παρουσία και στον χώρο του.

Είναι όμως η πρώτη φορά, αν δεν κάνουμε λάθος, που πήρε τόση έκταση μια παρόμοια καταγγελία όπως αυτή που έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, μετά από παρέμβαση του υπουργού  Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρου Κοντονή.

Ποιοι φοβούνται την Ιστορία; Ποιοι τρέμουν μπροστά στην αλήθεια; Ποιοι επιδιώκουν να «θαφτούν» τα εγκλήματα του ναζισμού; Ποιοι θέλουν να σβήσουν τα ίχνη που συνδέουν τους χιτλερικούς φονιάδες της Βέρμαχτ με τους ιδεολογικούς απογόνους τους, της Χρυσής Αυγής; Ποιοι επιθυμούν να ξεχαστεί η φρίκη της Κανδάνου;, ανέφερε περασμένη ανάρτησή μας που αναφερόταν στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Πολύ πιο αναλυτικά για ότι συνέβη σε όλη αυτή την ιστορία, η οποία προφανώς είχε σαν αφετηρία αντιδράσεις μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την ναζιστική φύση της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου, μας λέει ο κομμουνιστής δημοσιογράφος στο παρακάτω ηχητικό, που παραθέτουμε απ' την σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger