Home » , » Παππούς από την Αχαία κατηγορείται από μπάτσο ότι τον έδειρε.

Παππούς από την Αχαία κατηγορείται από μπάτσο ότι τον έδειρε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 | 7:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ένας παππούς από την Αχαία κατηγορείται από μπάτσο ότι τον έδειρε. Ο μπάτσος όμως τραβούσε φωτογραφίες κοριτσιών, που φορούσαν μαγιό, εκ των οποίων η μια ανήλικη!
Μια κοπέλα τον πήρε μυρωδιά, ειδοποίησε την αστυνομία, και τον παππού της. Ο τελευταίος έφθασε στο σημείο πρώτος, τον εντόπισε, και φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο τον μπάτσο, να του επιτέθηκε και να τον χτύπησε.

Λίγο μετά έφτασαν οι συνάδελφοι του, τον τσίμπησαν, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, και τον πήγαν στο τμήμα με τις κατηγορίες της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της έργω εξύβρισης.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό του, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μπάτσος υπέβαλε με την σειρά του μήνυση στο συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Εκτός από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σε βάρος του αξιωματικού διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΕΔΕ = Εδώ Δεν Ευθυνόμαστε. Κάτι μου λέει, πως ο ανώμαλος θα βγει λάδι, ενώ θα την πληρώσει ο παππούλης. Μη σου πω θα βάλουν και τις κοπελίτσες μέσα, γιατί τάχα “συμμετείχαν σε επεισόδια, τα οποία ξυλοκοπήθηκε αστυνομικός”!
Μη το γελάτε, οι μπάτσοι την ξέρουν καλά τη δουλειά, δεν είναι “πρωτάρες”.
“Παναγία” να είσαι, αν τους κατηγορήσεις, θα σου φορτώσουν το μισό Ποινικό Κώδικα και θα έχουν σε αναμονή τον υπόλοιπο. Τα ξέρουμε από τις απεργίες, τις πορείες κοκ.

Να ρωτήσω όμως την ίδια την αστυνομία. Αν δεν ήταν μπάτσος αυτός που φωτογράφιζε ανήλικα, ν' αλλάζουν ρούχα, θα ήταν τα μούτρα του σ' όλες τις εφημερίδες τώρα, με τίτλο “ανώμαλο τέρας φωτογράφιζε ανήλικα” ναι ή όχι; Θα τον κάνατε “πρώτη μούρη” σε όλα τα site;

Τον έδειρε ο παππούς; Δεν το νομίζω, συνήθως μπάτσοι βαράνε συνταξιούχους, δεν γίνεται το αντίθετο. Άλλωστε ο ίδιος ο κατηγορούμενος πιθανότατα είναι και ο μοναδικός μάρτυρας. Μπορεί πχ ο ηλικιωμένος να του έκανε παρατήρηση κι ο μπάτσος με θράσος χιλίων πιθήκων, θα τον έβρισε.
Εξουσία γαρ.

Όμως κι αν υποθετικά του έριχνε μερικές ψιλές, ποιος δικαστής με συνείδηση, όχι αστός, δεν θα τον αθώωνε; Αν κύριοι δικαστές, κάποιο καθίκι φωτογράφιζε το παιδί ή το εγγόνι σας, να αλλάζει ρούχα, αν βλέπατε τέτοιες φωτογραφίες, θα σας άρεσε; Υπάρχει μια παροιμία που λένε πολλοί σε παρόμοιες περιπτώσεις. “Ν' αγιάσει το χέρι του”!

Μην ξεχνάμε πως από το κινητό στο internet είναι ελάχιστα δευτερόλεπτα δρόμος, όσο κάνει να ανέβει ένα video ή μερικές φωτογραφίες. Ο μπάτσος πάντως είχε όλο το χρόνο να διαγράψει εντελώς τα αρχεία, προτού καν φτάσει ο παππούς. Δυστυχώς γι αυτόν, πάντα υπάρχουν ίχνη τα οποία, αν θέλουν, μπορούν να βρουν και μάλιστα εύκολα και γρήγορα. Τα κινητά, τα tablets, τα κομπιούτερ γενικά, είναι μεγάλοι ρουφιάνοι.
Μην κοιτάτε τους Τούρκους, που ψάχνουν δικαιολογίες, για να κρατήσουν τους δυο άσχετους δικούς μας, που πέρασαν τα σύνορα. Εκεί είναι αλισβερίσι μεταξύ κρατών.

Κάπου διάβασα “Θυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα, στη Λαμία αυτή τη φορά, είχε συμβεί αντίστοιχο περιστατικό. Και εκεί, ένας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι φωτογράφιζε μια 18χρονη. Μάλιστα, και σε αυτή την περίπτωση, ο παππούς της κοπέλας κλήθηκε να… «καθαρίσει» την τιμή της και έγιναν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές”. 
Ίδια παραπτώματα, ίδια τακτική.

Αν οι παππούδες προστατεύουν τα εγγονάκια τους -και καλά κάνουν, τι τους θέλουμε τους μπάτσους; Αν έχουν καλλιτεχνική φλέβα, να καλούμε το 100 σε γάμους μπας και έρθει φθηνότερα η φωτογράφιση.
Όχι όμως σε βαφτίσεις, γιατί εκεί είναι γυμνά παιδάκια και δεν ξέρεις που θα καταλήξει η φωτογραφία... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger