Home » , » Το δράμα του αξιόλογου πολιτευτή, δικηγόρου και πολιτικού αναλυτή Π. Μαντούβαλου

Το δράμα του αξιόλογου πολιτευτή, δικηγόρου και πολιτικού αναλυτή Π. Μαντούβαλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 | 8:29 μ.μ.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που με ανάρτησή μας την οποία τιτλοφορούσαμε «Αλλη μια σελίδα στο άμεμπτο βιογραφικό του δικηγόρου και πρώην νεοδημοκράτη βουλευτή Π. Μαντούβαλου» κάναμε αναφορά το γεγονός ότι το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Δικηγόρων επέβαλε στον επιφανή αυτόν νομικό. προσωρινή παύση έξι μηνών, από την άσκηση του επαγγέλματος του γιατί εξαπάτησε πελάτισσα του και καρπώθηκε 55.000 ευρώ.

Σήμερα όπως μας ενημερώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μαντούβαλος προσέφυγε στο ΣτΕ ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, για να ανασταλεί και να ακυρωθεί η ποινή που του έχει επιβληθεί. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον ίδιο «η ποινή είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με το αδίκημα, κάτι το οποίο αποτελεί σε βάρος του ιδιαίτερα επαχθές μέτρο, ενώ του θα επιφέρει απώλεια μεγάλου αριθμού πελατών του».
Προσέξτε. Παραδέχεται την λαμογιά του και το μόνο που έχει ένσταση είναι ότι θεωρεί μεγάλη την ποινή που του επιβλήθηκε.

Επίσης, υποστηρίζει ότι «έχει μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και το δικηγορικό γραφείο του, αλλά έχει και οικογενειακές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα η εξάμηνη αποχή να συνιστά δυσβάστακτο μέτρο σε βάρος του και μάλιστα τη στιγμή που η δικηγορία αποτελεί τη μόνη πηγή εισοδήματός του».

Ε, μετά απ’ όλα αυτά καταλαβαίνουμε το δράμα του αξιόλογου πολιτικού και δικηγόρου, -με αξιοσημείωτη παρουσία στις ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης του Αλαφούζου, όπου αφιλοκερδώς μας αναλύει τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα-  ο οποίος έφτασε στο σημείο να αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα!!!
Οπότε συντασσόμαστε με το δίκαιο αίτημα του!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger