Home » , » Απίστευτη ανηθικότητα

Απίστευτη ανηθικότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 | 10:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ολοφάνερα η δεξιά (ΝΔ και ΧΑ) δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μια η λίστα που έγιναν οι προηγούμενες εκλογές, η οποία τσιμεντάρει τους βουλευτές, από την άλλη η πλήρης ανικανότητα της ακροδεξιάς να κινητοποιήσει μεγάλες μάζες (πλην ελάχιστων γιδιών με παπάδες επικεφαλής), κάνουν το ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει ανενόχλητος την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Πολιτική Χρεοκοπίας, λεηλασίας, περικοπών και απολύσεων.

Ο κόσμος είναι μεν πολύ εξοργισμένος με το ΣΥΡΙΖΑ και το δικό του Μνημόνιο, γνωρίζει όμως πως η ΝΔ και οι φασίστες είναι τρις χειρότεροι. Όχι μόνο ακολουθούν την ίδια πολιτική, αλλά θα μας μπλέξουν σε περιπέτειες με γειτονικά κράτη κι εκεί θα χάσουμε αυγά και πασχάλια.
Ο μεν Κούλης θα υπογράψει ότι πει η μαμά Αμερική ή το Βερολίνο, όπως κάνει σήμερα ο Τσίπρας, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, η δε εγκληματική συμμορία σκοπεύει αν τις δοθεί ποτέ η ευκαιρία, να κάνει πόλεμο μ' όλα τα γειτονικά κράτη συνεχίζοντας έτσι το έργο, που άφησε μισό η χούντα και που είχε αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς.

Στην απελπισία τους, ΝΔ και νεοναζί, χέρι - χέρι εφαρμόζοντας το παλιό σύνθημα “δεξιά ενωμένη” εξαπολύουν την επίθεση τους σε κείνους, που τους έχουν σήμερα την κουτάλα της εξουσίας. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο, για να ρίξουν τους μελλοντικούς τους συμμάχους! Διότι μετά τις εκλογές θα κληθούν να συνεχίσουν μαζί την απάνθρωπη λεηλασία και το ξεπούλημα της χώρας.
Είναι δε ολοφάνερο, πως μόνο ένα κόμμα δεν θα καταφέρει να μείνει για πολύ επάνω, ώστε να υπηρετήσει τη Γερμανία και τους τοκογλύφους, πόσο μάλλον όταν όλα δείχνουν πως ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς, παρά τα ψεύτικα γκάλοπ και τη μπουγάδα των ΜΜΕ.

Κανένα αντάλλαγμα δεν έχει δοθεί στην οικονομία από την ΕΕ για τη συμφωνία με τη FYROM. Όπως ποτέ δεν πρόκειται να μειώσουν το χρέος οι Γερμανοί σε αντάλλαγμα να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Όλα αυτά είναι αισχρά ψευδή, που διαδίδονται από τα γνωστά για τις ψευτιές τους φασιστικά site και που επαναλαμβάνονται από τα υπόλοιπα αστικά πλυντήρια. Ψεύδη που αποσκοπούν από τη μια να ενισχύσουν το φασισμό, από την άλλη να κάμψουν αντιδράσεις.

Ειδικά για τους πρόσφυγες θα πούμε τα εξής: Η ΕΕ έκανε δώρο στην Τουρκία 3 δις ευρώ, ώστε να κρατά φυλακισμένους τους εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους, που αναζητούν καλύτερη τύχη. 3 δις, αν και φαίνονται πολλά, είναι ελάχιστα μπροστά σε όσα χρωστά η Ελλάδα και όσα καλούν τη Γερμανία να περικόψει.
Η Ελλάδα χρωστά σχεδόν 2 ΑΕΠ. Πάνω από 327 δις €, τα οποία βέβαια δεν μπορεί ποτέ να εξοφληθούν, αφού κάθε δευτερόλεπτο 578,00€ προστίθεται σ' αυτό το ποσό!

Να υπενθυμίσω ότι τα Μνημόνια, αυτό το απίστευτο ξεπούλημα της χώρας, το οποίο θέλει και υπερασπίζεται η δεξιά, έγιναν ακριβώς για να πάρουν οι τοκογλύφοι όλα τα χρήματα, τους τόκους, τα πανωτόκια, μέχρι το τελευταίο ευρώ. Αλλιώς από την αρχή θα τους λέγαμε “δεν έχουμε, δε πληρώνουμε, τραβάτε πνιγείτε”.
Οι περιβόητες δόσεις πάνε στην εξόφληση αυτών των χρεών που μας φόρτωσαν Τράπεζες, βιομήχανοι, εφοπλιστές και λοιπά λαμόγια. Κυρίως δε οι γαλάζιοι πολιτικοί, ο Καραμανλής, ο Ράλλης, ο Μητσοτάκης, ο άλλος ο Καραμανλής, που μαζί με το ΠΑΣΟΚ ρήμαξαν τα ταμεία.

Εκτός λοιπόν από την απίστευτη ανηθικότητα, να ανταλλάσσονται ανθρώπινες ζωές για κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση λόγω ακριβώς της αριθμητικής. Κούρεμα θα γίνει, αν γίνει, όπως ξανάγινε, δηλαδή θα χάσουν πάλι κάποια ταμεία, θα είναι δε ελάχιστο και σίγουρα οι τοκογλύφοι όχι μόνο δεν θα χάσουν, θ' αρπάξουν και περισσότερα.

Τονίζουμε επίσης ότι δεν θα γίνουν αποδεκτά παιχνίδια εις βάρος προσφύγων, μεταναστών και φτωχών. Μια ειδοποίηση προς τους φασίστες. Η υπομονή έχει τα όρια της. Δεν μας χαλά καθόλου, που επιτίθεστε στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, άλλωστε αυτοί σας φύλαγαν και σας φρόντιζαν, αυτοί υιοθέτησαν την ακροδεξιά, εθνικιστική πολιτική, οπότε τα θέλουν και τα παθαίνουν.

Δεν πρόκειται όμως να κάνουμε ανεκτή καμία επίθεση εις βάρος φτωχών ανθρώπων, που δεν φταίνε σε τίποτα. Τέτοια αναίτια επίθεση θα πάρει την κατάλληλη απάντηση από όπου κι αν προέρχεται. Κάτω τα ξερά από τους μετανάστες. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger