Home » , » Η γενιά του Νitro στην υπηρεσία του 4ου Ράιχ

Η γενιά του Νitro στην υπηρεσία του 4ου Ράιχ

Από askordoulakos , Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 | 4:33 μ.μ.

«Ουδείς αμφισβητεί την αξιοπιστία της ΕΛΣΤΑΤ.  Θα καταθέσουμε υπέρ του Ανδρέα Γεωργίου, αν χρειαστεί»

Αλέξης Τσίπρας (Εφημερίδα Die Welt, 17-06-2018)
__________________

H  χτεσινή επικοινωνιακή καταιγίδα ψέματος και βλακείας στο Ζάππειο, αφενός καταδεικνύει το χαμηλότατο επίπεδο του σύγχρονου πολιτικού προσωπικού της χώρας, αφετέρου αποδεικνύει, ότι η κρίση που βιώνει η χώρα, εδώ και δεκαετίες, είναι πρωτίστως πολιτισμική.

Η κωμικοτραγική εικόνα του φερόμενου, ως Πρωθυπουργού της χώρας, να δίνει ρεσιτάλ επικοινωνιακής σαχλαμάρας, λύνοντας και δένοντας μια κόκκινη γραβάτα, λες και βρίσκεται σε μεταμεσονύχτιο talk show του Αρναούτογλου, μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι οι νεοφιλελέδες τζιτζιφιόγκοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, απευθύνονται-αποκλειστικά και μόνο- στο πλέον καθυστερημένο (πολιτικά, κοινωνικά και πνευματικά) τμήμα της κοινωνίας, το οποίο έχει ισοπεδωθεί πλήρως από τη νεοναζιστική οικονομική πολιτική του Δ’ Ράιχ και των  ντόπιων συνεργατών του.

Διότι χτες στο Ζάππειο, φάνηκε για άλλη μια φορά ο υψηλός βαθμός διεισδυτικότητας της «κουλτούρας Κωστόπουλου» και της νοοτροπίας… ΝΙΤΡΟ-ΚΛΙΚ στη νεοελληνική κοινωνία.

Μόνο αναγνώστες και ακροατές του βλαχοσελέμπριτι Κωστόπουλου θα προέβαιναν σε τέτοιου επιπέδου επικοινωνιακές φανφάρες, όπως η χτεσινή στο Ζάππειο. Το τραγικό είναι, ότι οι συγκεκριμένοι τύποι, ούτε κατά διάνοια δε διαθέτουν την ικανότητα να πλασάρουν (έστω κι αποτυχημένα) τις πολιτικές τους επιλογές, έστω  με μια στοιχειωδώς σοβαρή παραπλανητική τακτική, όπως πχ έκαναν κάποτε ο Ανδρέας (που σαν σήμερα πέθανε), ο… Εθνάρχης, ή ο Δρακουμέλ (Μητσοτάκης ο πρεσβύτερος).

Είναι τόσο τραγικά ανεπαρκείς (πνευματικά και πολιτικά), που πέφτουν θύματα άσχετων κι άχρηστων επικοινωνιολόγων, τους οποίους αμείβουν αδρά, για να τους παρέχουν τέτοιου… υψηλού επιπέδου επικοινωνιακές συμβουλές και τακτικές.

Μοναδικά τους στηρίγματα, τα πλέον επιθετικά καθάρματα της διεθνούς τοκογλυφίας κι η αλαλάζουσα-χειροκροτούσα αγέλη της ΕΡΤ, του Μπαλάφα, του Κατρούγκαλου, της Αυλωνίτου, του Παπαχρηστόπουλου, του Κούλογλου, του Κατσίκη κτλ.
Προς πιστοποίηση των παραπάνω, παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο κι αναλογιστείτε, σε τι είδους πρόσωπα έχουν αναθέσει οι Γερμανοί, την ψυχική και φυσική εξόντωση του πληθυσμού.


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger