Home » , » Documento: Γελοία φιλοκυβερνητική προπαγάνδα

Documento: Γελοία φιλοκυβερνητική προπαγάνδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 | 2:41 μ.μ.

Δεν έχουμε διαβάσει φυσικά την Κυριακάτικη εφημερίδα "Documento", αλλά βλέποντας το πρωτοσέλιδο του, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δεν μπορεί παρά να μιλήσουμε για πρόστυχη προπαγάνδα, σε βαθμό μάλιστα που υποτιμάει κατάφωρα την νοημοσύνη όσων παρακολουθούν έστω και στοιχειωδώς τα πολιτικά δρώμενα.

Και εντάξει. Είναι γνωστό ότι το έντυπο του Κώστα Βαξεβάνη επέλεξε να είναι μια φιλοκυβερνητική ντουντούκα αποκαλύπτοντας σκάνδαλα μόνο για τους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας και όσους έχει βάλει σε στόχο το μέγαρο Μαξίμου.
Είναι κατανοητό, επίσης, να προσπαθεί να μας παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα για να εξυπηρετήσει τις σκοπιμότητες στις οποίες έχει ταχθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Από κει όμως, μέχρι του σημείου να θεωρεί εντελώς λωτοφάγους τους αναγνώστες του, έχει μια τεράστια διαφορά. Κι αυτό, γιατί, άντε να δεχθείς το κυβερνητικό αφήγημα για "τέλος των μνημονίων". Αλλά να μας παρουσιάζεται "βασιλικότερο του βασιλέως" γράφοντας για "Συμφωνία χωρίς μείωση συντάξεων -αφορολογήτου", αυτό πια ξεπερνάει σε γελοιότητα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή για να μας πει το αμίμητο: «Δεν θα κοπούν οι συντάξεις... Θα κοπεί μέρος των συντάξεων»!

Δεν νομίζουμε ότι ο συντάκτης του Documento δεν έχει διαβάσει την Συμφωνία και δεν γνωρίζει την κυβερνητική δέσμευση να εφαρμόσει τη δέσμη περικοπών στις συντάξεις και στην φορολογία του εισοδήματος  (αφορολόγητο)  (ν. 4549/2018).
Πληρωμένη αποστολή εκτελεί, αδιαφορώντας αν καταντάει γελοίος.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger