Home » , » Χάσαμε τον μπούρδα.

Χάσαμε τον μπούρδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 | 10:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Απολύθηκε από το παράρτημα της «σοβαρής» Χρυσής Αυγής, της Νέας Δημοπρασίας, ο μεγαλύτερος παραγωγός κουτόχορτου. Οι περισσότεροι κλαίνε... από τα γέλια. Μερικά ενδεικτικά σχόλια:

«Δε χάσαμε δημοσιογράφο μαλακά χάσαμε» «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς». «Και μέσα σε όλα ο ΣΚΑΙ βρήκε την τέλεια αφορμή να του αδειάσει ο Μπογδάνος την γωνιά!!». «Όταν λέει ο ΣΚΑΙ "νταξ μη το παρεξηγείτε το παιδί είναι λίγο μαλάκας" και στα καπάκια βγαίνει ο #Μπογδανος και λέει "όχι λίγο, πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ"» «Τράβηξε το καζανάκι ο ΣΚΑΙ». «Του ξεφεύγουν που και που δυο, τρεις, πέντε χιλιάδες μαλακίες του Μπογδάνου και αμέσως να πέσετε να τον φάτε». «Να είσαι τόσο φιλελέ και αντικομουνιστής που να μη σ' αντέχει ούτε ο ΣΚΑΙ.. Αυτό είναι κατόρθωμα!!!»… Όπως αντιλαμβάνεστε έχασε η Βενετιά βελόνι.

Ο «Σκάει» μόνο αντικειμενικός δεν είναι. Μοιάζει γραφείο τύπου της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής. Κι ο μπούρδας, αυτός δηλαδή που αμολά ασυναρτησίες, λόγια χωρίς λογική και απίστευτα ψέματα, έχει πει τόσες πολλές κουταμάρες, τόσες ανακρίβειες κι ανοησίες, που πολλοί αναρωτούνται τι πειράζει μια ακόμα.

Ο αληθινός λόγος που ο Σκάει έβαλε χέρι στον Μπογδάνο είναι πως κατάλαβε, ότι με αυτά που λέει, ενισχύεται σημαντικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι αποφάσισε να τον αποκεφαλίσει λόγω ανικανότητας. Διότι όταν είπε στην ουσία πως ο Πρωθυπουργός έχει σχέση με αυτούς που χτύπησαν τον Παπαδήμο, πέτυχε, άθελά του, να συσπειρώσει πολλούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και να ξυπνήσει άσχημες μνήμες για τη ΝΔ.

Βλέπετε η ΝΔ έλεγε ακριβώς τα ίδια για το ΠΑΣΟΚ, τη σημερινή της «τσόντα». Ο Ανδρέας -για την Νέα Δημαγωγία- αν ήταν αρχηγός της 17Ν, ήταν σίγουρα αυτός που καθοδηγούσε την οργάνωση! Βέβαια η 17Ν εξαρθρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ αλλά ακόμα και τότε τα βλήματα της ΝΔ έκαναν φανταστικά σενάρια, για να δικαιολογήσουν τις βλακείες που έλεγαν πριν.

Όλα αυτά τα θυμούνται οι παλιότεροι (δεν έχουν περάσει άλλωστε και πολλά χρόνια) κι όχι μόνο δεν κάνουν πια εντύπωση, αλλά βλάπτουν αυτούς που τα λένε. Βέβαια ο μπούρδας μάλλον ήθελε να μειώσει αυτούς που χτύπησαν τον Παπαδήμο, αφού ένα μεγάλο κομμάτι θυμάτων του Μνημονίου έχει ριζοσπαστικοποιηθεί τόσο πολύ, που χαιρέτησε την συγκεκριμένη ενέργεια ως πράξη αντίστασης! Έτσι όχι μόνο το ολοφάνερο ψέμα πέφτει στο κενό, αλλά πετυχαίνει ακριβώς τα αντίθετα από τα αναμενόμενα.

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση. Πως θα μπορούσε όταν συνεχίζει την ίδια πολιτική του Παπαδήμιου; Πολιτική λεηλασίας, εξόντωσης των ασθενέστερων, εκμετάλλευσης και δυστυχίας. Είναι η ίδια πολιτική που εφάρμοσε η ΝΔ και που θέλει να εφαρμόσει ξανά ο Κούλης, αν κάτσει πάλι στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Ο Μπογδάνος όμως έκανε ζημιά και στα μελλοντικά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας. Σαν ακροδεξιός δεν θέλει τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολλοί νεοδημοκράτες δεν ήθελαν τη συνεργασία με το μισητό γι αυτούς ΠΑΣΟΚ. Μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μαζί με το ΠΑΣΟΚ (ότι απόμεινε) το νέο δεκανίκι του Μητσοτάκη παίρνοντας τη θέση του Ποταμιού, του Λεβέντη, του Φώτη (παλαιοτέρα) κλπ. Αυτό κάποιοι μέσα στη ΝΔ δεν το θέλουν, προτιμούν για συνοδοιπόρους τους νοσταλγούς της χούντας των συνταγματαρχών .

Όλοι όμως αυτοί υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα: Το αδηφάγο και αδίστακτο Κεφάλαιο. Απλά δεν υπάρχει χώρος για λάθη στην προπαγάνδα καθώς στένεψαν πολύ τα περιθώρια που έχουν… .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

5 Ιουλίου 2017 στις 11:13 μ.μ.

Μήτσος. Το 2014 ο Δήμας της ΝΔ δήλωσε οτι δεν θέλει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για να βγει πρόεδρος της δημοκρατίας. Αντίθετα η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ήθελε τις ψήφους για τον Εκλογικό νόμο. Ποιοί είπαμε είναι η ΦΑΣΙΣΤΕΣ Μήτσο.....

6 Ιουλίου 2017 στις 7:02 π.μ.

Παναγιώτη, η ΝΔ έχει μέσα φασίστες του κερατά. Όχι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολουθεί την ίδια ακριβώς ακροδεξιά πολιτική, αλλά η ΝΔ έχει το copyright του φασισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική της εφαρμόζει. Στους πρόσφυγες, στους εργάτες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους... τους εξοντώνει κι αυτός.
Για το Δήμα το έχω ξαναπεί: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Μετά το μοιραίο λάθος του Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ, πράγμα που έκανε τη ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει, τα κουκιά δεν έφταναν με τίποτα. Κι αν έλεγε ότι ήθελε τις ψήφους των ναζί θα έφερνε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση το ΠΑΣΟΚ. Τότε ήταν να πέσει ο Σαμαράς κι αποφάσισε να φύγει έτσι. Την πολιτική της Χρυσής Αυγής ακολούθησε η ΝΔ - και ο ΣΥΡΙΖΑ έπειτα - στο μεταναστευτικό τουλάχιστον. Ο λόγος που ο Σαμαράς δεν ήθελε τη Χρυσή Αυγή ήταν για να πάρει ψήφους - όπως νόμιζε. Ο Κούλης έχει άλλη τακτική. Γλύφει την ακροδεξιά, υιοθετεί πλήρως τις εθνικιστικές απόψεις και ρίχνει τα προηγούμενα στο Σαμαρά για να προσεγγίσει ψήφους. Και τα SS με SA εσωκομματικές κόντρες έιχανε.
Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ τι να πρωτοπώ; Ότι φυλάει τους ναζί σαν τα μάτια του, γιατί νομίζει - τρομάρα του - ότι κόβουν ψήφους από τη ΝΔ; Όλοι για τους φασίστες δουλεύουν. Δες τι γίνεται σήμερα με την ένταση στο Αιγαίο. Η ΝΔ είναι η «σοβαρή» Χρυσή Αυγή. Τα στελέχη της, η πολιτική της, οι απόψεις της… Μέχρι να γίνει το Μνημόνιο ήταν ένα κόμμα η Δεξιά. «Όποιος έφευγε από το μαντρί τον έτρωγε ο λύκος» έλεγε ο Αβέρωφ. Επίσης ήταν και το παλιό σύνθημα «Δεξιά ενωμένη ποτέ νικημένη» που σημαίνει μια πολιτική - ένα κόμμα. Μετά το Μνημόνιο άλλαξαν τα πράγματα και διασπάστηκε η Δεξιά. Το έχω ξαναπεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερός. Μπορούν να δηλώνουν ότι τους έρθει στο κεφάλι. Τι κάνουν έχει σημασία. Μπορεί να τους δεις λχ αύριο μεθαύριο να κάνουν κάποια κίνηση εντυπωσιασμού κατά των άλλων φασιστών. Δεν θα έχει καμιά σημασία, αφού ακολουθούν την ίδια ακριβώς πολιτική ενώ τσακώνονται απλά για τη μοιρασιά. mitsos175.

6 Ιουλίου 2017 στις 2:02 μ.μ.

Μήτσο, ξεβρόμισε ο ΣΚΑΙ από τον κ. Μπουρδάνο! Στους "στάβλους" όμως της ιδιωτικής τηλεόρασης έχει συσσωρευτεί αρκετή κόπρος και χρειάζεται να μπουν τα νερά των ποταμών Αλφειού και Πηνειού και να ξεβρομίσει το τηλεοπτικό τοπίο, για να θυμηθούμε τον πέμπτο άθλο του Ηρακλή! Η διαπλοκή τραπεζών, κυβερνήσεων και ιδιωτικής τηλεόρασης αποβλάκωσαν και συνεχίζουν να αποβλακώνουν τον ελληνικό λαό ταΐζοντας τον σκουπίδια.
Η δύναμη της εικόνας είναι τρομερή. Ο Στάλιν σε μια αποστροφή του λόγου του είχε πει πως αν είχα στη διάθεση μου τον αμερικάνικο κινηματογράφο δεν θα δυσκολεύομουνα να στρέψω τον κόσμο προς τον κομμουνισμό!

6 Ιουλίου 2017 στις 3:21 μ.μ.

Μήτσος. Πολλά κόμματα φτιάχτηκαν το 2011 για ένα και μοναδικό λόγο. Επειδή υπάρχει ΚΚΕ έχει αποκαταστήση τα Επαναστατικά του χαραχτηρηστικά αρνούμενο να μπει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού. Αυτός είναι και ο λόγος που φτιάχτηκε και η Χρυσή Αυγή. Οσο για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ το ΚΚΕ δεν έχει καμμία σχέση. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Για τους Κομμουνιστές ο Μοναδικός διαχωρισμός στην Κοινωνία είναι ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ.

6 Ιουλίου 2017 στις 4:15 μ.μ.

Κώστα έτσι ακριβώς είναι. Θυμάμαι ότι πολλοί πανηγύριζαν για την ιδιωτική τηλεόραση. Όπου όμως ακούς «ιδιωτική πρωτοβουλία» τουλάχιστο στην Ελλάδα, βόθρος μυρίζει. Πολλοί βέβαια τους πήραν χαμπάρι κι ενημερώνονται πλέον από το διαδίκτυο. Ευτυχώς υπάρχουν τα blogs, διάφορα site και βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger