Home » , » Η Ελλάδα σε ασύμμετρο κλοιό κακούργων: ΝΑΤΟ και Καμμένος άφησαν τον κόσμο να καεί αβοήθητος (βίντεο)!

Η Ελλάδα σε ασύμμετρο κλοιό κακούργων: ΝΑΤΟ και Καμμένος άφησαν τον κόσμο να καεί αβοήθητος (βίντεο)!

Από askordoulakos , Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 | 1:23 π.μ.

«Εγώ δε θα υπέβαλα παραίτηση, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες»

Κώστας Ζουράρις.
_______________

Μια συγκλονιστική δήλωση στους δημοσιογράφους του ΒΒC, που πέρασε –όχι τυχαία- στα ψιλά! Ανήκει στον αληταρά, που παριστάνει τον Υπ. Άμυνας:
«We are obliged to follow the NATO schedule. We are not allow in the shame time to operate with the civile servises».

Δηλαδή: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Δεν επιτρέπεται στις Ένοπλες Δυνάμεις μας να δράσουν την ίδια ώρα με την Πολιτική Προστασία».


Τα ΜΜΕ, βέβαια, τη μετέφρασαν ... άλλα αντ’ άλλων, δηλαδή «Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Δεν λειτουργούμε ανεξάρτητα από τις δυνάμεις τις πολιτικής προστασίας»

Είναι φανερό, ότι ο λαός βρίσκεται στα νύχια κακούργων: Δοσιλόγων (πολιτικό σύστημα) τοκογλύφων  (Ε.Ε.) και φονιάδων (ΝΑΤΟ), που τον εξοντώνουν παντοιοτρόπως: Κοινωνικά, οικονομικά, ψυχολογικά και κυριολεκτικά.

Είναι επίσης φανερό, ότι ουδείς «θεσμικός» πυλώνας της κατεχόμενης και πολιορκούμενης χώρας δύναται να τον προστατέψει από τις ασύμμετρες απειλές των παραπάνω κακοποιών. Από τη «δικαιοσύνη», η οποία «αγρόν ηγόραζε...και ζεύγη βοών» (δεν έχει ασκήσει ακόμα κακουργηματική ποινική  δίωξη κατά της Δούρου και του Γ.Γ. της Πολτιικής Προστασίας)  και τα ΜΜΕ (που έκαναν γαργάρα τη συγκεκριμένη δήλωση), έως και το ΚΚΕ, που ποιεί την νήσσαν, αντί να ξεσηκώσει το θέμα και να κάνει τον κόσμο «άνω-κάτω».
Είναι ξευτίλα, ο Κασιδιάρης να είναι ο μοναδικός εντός Κυνοβουλίου, που έκανε σχετική επερώτηση! Απόλυτη ξευτίλα! 

Βρισκόμαστε ξεκάθαρα υπό άμεση, πραγματική απειλή. Αν θέλουμε να γλιτώσουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ πρέπει να την αναλάβουμε εμείς τώρα. Πρέπει δηλαδή να στείλουμε στο διάολο και στα κάτεργα τα καθάρματα, που απειλούν τις ζωές και το μέλλον μας και να αναλάβουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

                                                                       
Δεν έχουμε ανάγκη κανένα από αυτά τα χοντρόπετσα ρεμάλια, που παριστάνουν την πολιτική τάξη της χώρας.
Είμαστε απείρως καλύτεροι από τους Τσίπρες, τους Κούληδες, τους Τόσκες και τις Φώφες.
Να αυτοοργανωθούμε σα λαός (πέρα από ιδεολογικές, πολιτικές, θρησκευτικές, ή άλλες διαφορές) και να δράσουμε σε κάθε τομέα.
Το απέδειξε η δράση του κόσμου στο Μάτι και τη Ραφήνα, η οποία έσωσε ό,τι σώθηκε, τη στιγμή που το κράτος και οι μηχανισμοί του ήταν εξαφανισμένοι σε γελοία επικοινωνιακά shows. Το απέδειξε πριν 6 χρόνια η Κερατέα.
Αλλιώς, θα μας σκοτώσουν όλους!
                                           
  Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger