Home » , » "Πανηγύρι" έστησαν οι χρήστες του διαδικτύου μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού

"Πανηγύρι" έστησαν οι χρήστες του διαδικτύου μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 | 7:41 μ.μ.


Θα είχε άδικο να αντιμετωπίσει κανείς όσα διαδραματίζονται στην αστική πολιτική σκηνή με όρους ποδοσφαιροποίησης; Δεν νομίζουμε. Αντίθετα, κάθε άλλο. Αυτό που οι αστοί δημοσιογράφοι ονομάζουν «προσχωρήσεις» βουλευτών από το ένα πολιτικό στρατόπεδο στο άλλο πρέπει να το λέμε «μεταγραφές» με ότι σημαίνει αυτό στην γηπεδική γλώσσα.

Πανηγύρι έχει στηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -ειδικά στο twitter- αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ο κυβερνητικός ανασχηματισμός.

Το πρόσωπο που έχει την "τιμητική" του είναι η Κατερίνα Παπακώστα την οποία ο Τσίπρας την έκανε υφυπουργό μπάτσων και καταστολής, διαψεύδοντας τις φήμες ότι γ' αυτή την καρέκλα προοριζόταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που "μετακόμισε" από το πολιτικό μόρφωμα του Λεβέντη στο κυβερνητικό κόμμα.

Και η φάση είναι ότι στην εποχή του διαδικτύου τα γραπτά μένουν. Ετσι λοιπόν, οι χρήστες του "ξέθαψαν" κάποια δημοσιεύματα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία η Παπακώστα χαρακτηριζόταν "Ζαρούλια της Ν.Δ" ενώ λάβρος εναντίον της σημερινής υφυπουργού ήταν και αρθρογράφος της "Αυγής" για την δήλωση της στην οποίες έκανε λόγο  για "λαθρομετανάστες οι οποίοι εισρέουν κατά χιλιάδες στα σύνορα σαν κατσαρίδες".

Κι αυτό είναι το λιγότερο. Τι βρισίδι και τι απαξίωση έχει εισπράξει ο Τσίπρας από το άτομο που σήμερα του έδωσε κυβερνητικό πόστο δεν λέγετε.

Μια μικρή εικόνα γι' αυτό, αλλά και πώς τοποθετήθηκαν οι χρήστες του twitter, μετά τον σημερινό ανασχηματισμό σας δίνουμε παρακάτω.













Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Αυγούστου 2018 στις 7:29 π.μ.

Τι το κανατε το σχολιο τουτης της αναρτησης?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger