Home » , » Ο δεσπότης Μεσογαίας και τα "θαύματα" στην περιοχή του.

Ο δεσπότης Μεσογαίας και τα "θαύματα" στην περιοχή του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 | 11:00 μ.μ.

Σε Κυριακάτικη εφημερίδα συναντάμε το δελτίο τύπου της Μητρόπολις Μεσογαίας & Λαυρεωτικής το οποίο μας ενημερώνει ότι κατά της πρόσφατες πυρκαγιές "στις περιοχές οι οποίες ανήκουν στην γεωγραφική δικαιοδοσία της Μητροπόλεώς μας καμία εκκλησία (Ανάληψη, Αγ. Βαρβάρα, Αγ. Νικόλαος, Παναγία Σουμελά, Άγιος Θωμάς & Αγ. Πορφύριος) και κανένα προσκυνητάρι δεν υπέστη την παραμικρή ζημιά, ούτε καν μουτζούρα, τη στιγμή κατά την οποία όλων αυτών των ναών οι περίβολοι και οι αυλές κατακάηκαν".

Προφανώς ο "άγιος" Μεσογαίας, Νικόλαος Χατζηνικολάου, θέλει να μας πει ότι και στα "μαγαζιά" του έγινε κάποιο "θαύμα" και έμειναν αλώβητα από την πύρινη λαίλαπα. Για να τεκμηριώσει μάλιστα αυτό το τροπάρι του ο δεσπότης, παραθέτει και κάποιες φωτογραφίες, επιδιώκοντας να μας πείσει ότι η "θεία παρέμβαση" σταμάτησε τις φλόγες στον περίβολο των εκκλησιών. (Αυτό δεν το λέει αυτός, το συμπεραίνουμε εμείς).

Γιατί παραθέτουμε το ανόητο κήρυγμα αυτού του χριστέμπορα; Ο λόγος είναι γιατί θυμηθήκαμε ότι αυτός ο ρασοφόρος υπήρξε ο πρώτος δεσπότης που έστειλε τους παπάδες του να «ευλογήσουν» το άνοιγμα γραφείων  της ναζιστικής συμμορίας στην περιοχή του, ότι είναι ένας "άγιος" ο οποίος προσπαθεί να καθοδηγήσει το «ποίμνιο» του, στην εκλογική του συμπεριφορά για να μην … αμαρτήσει και .. βρεθεί στην κόλαση, ενώ έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην χριστεμπορία όπως διαβάζουμε σε περασμένη ανάρτησή μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger