Home » , » Αλλη μια πολιτική καραμπινάτη εκμετάλλευση, του θανάτου του Παύλου Μπακογιάννη από την Ντόρα

Αλλη μια πολιτική καραμπινάτη εκμετάλλευση, του θανάτου του Παύλου Μπακογιάννη από την Ντόρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 | 5:02 μ.μ.

Αλλη, μια πολιτική καραμπινάτη εκμετάλλευση, του θανάτου του Παύλου Μπακογιάννη -απ' αυτές που συνηθίζει χρόνια τώρα η οικογένεια των "αρίστων", προχώρησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι δεν είναι απλώς ότι έβαλε στο στόχαστρο της τον "Ρουβίκωνα" για την σημερινή του ενέργεια, κάτι που έχει κάνει απ' το πρωί με παρεμβάσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή την φορά επικαλέστηκε και τον θάνατο του πρώην άντρα της για να δώσει υποτίθεται, βαρύτητα στα λεγόμενα της.

Ας παρακολουθήσουμε τον διάλογο που είχε με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο οποίος δεν είπε τίποτε άλλο παρά όσα θα έλεγε και ένας μέσος αστός πολίτης.

Δημοσιογράφος: «Δεν υπάρχει θέμα αποδοχής της βίας, αλλά δεν κατάλαβα πώς είναι δυνατόν οι ενέργειες του Ρουβίκωνα να συνδέονται με την ανασφάλεια των πολιτών… Στο σπίτι του απλού πολίτη δεν μπαίνει ο Ρουβίκωνας».

Μπακογιάννη: «Μπήκε στο συμβολαιογραφείο… Ο συμβολαιογράφος είναι απλός πολίτης. Για να πάρει το κομπιούτερ του, τα έπιπλα του, έδωσε το υστέρημά του… Αυτός λοιπόν ο συμβολαιογράφος απειλείται ότι θα του κάνουν γυαλιά-καρφιά το γραφειάκι του, διότι μιλάμε πολλές φορές για γραφειάκια…».

Μάλιστα. Απλοί πολίτες οι συμβολαιογράφοι - κοράκια που με το αζημίωτο γίνονται τσιράκια τραπεζών - πλουτοκρατών για να περάσει στα νύχια τους η λαϊκή περιουσία όσων ανθρώπων δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα τοκογλυφικά δάνεια που έχουν πάρει. Και κάθε συμβολική αντίδραση της αναρχικής ομάδας πρέπει να καταδικαστεί, σύμφωνα με την ίδια.
Καμιά εντύπωση. Και οι πολιτικοί πρόγονοι της Μπακογιάννη "απλούς πολίτες" χαρακτήριζαν τους οικονομικούς δοσίλογους στα χρόνια της κατοχής που έσπερναν τα σπίτια των ανθρώπων για ένα κομμάτι ψωμί

Δεν αρκείται όμως μόνο σ' αυτό η Ν. Μπαγκογιάννη.

Δημοσιογράφος: «Εγώ δεν φοβάμαι πάντως ότι θα μου κάνει επίθεση στο σπίτι ο Ρουβίκωνας».

Μπακογιάννη: «Και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει η 17 Νοέμβρη, και τον σκότωσε».

Εδώ η αλητεία της Ντόρας Μπακογιάννη, φτάνει στο αποκορύφωμα της.

Τι σχέση έχουν οι ενέργειες της Ε.Ο 17Ν με τα τρικάκια και της μπογιές του "Ρουβίκωνα; 

Αλλά και στην τελική αν δεχθούμε την εκτίμηση του νεοδημοκρατικού στελέχους ότι: «Και η φραστική βία είναι βία… Και δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τη βία σε ακροδεξιά και ακροαριστερή, όλες είναι καταδικαστέες», ας μας εξηγήσει το απλό.
 Η ίδια δεν ήταν που έχει δημόσια δηλώσει και αρκετές φορές, μάλιστα, ότι έχει «θερμές επαφές» με στελέχη και τον ίδιο τον αρχηγό της ναζιστικής συμμορίας;
Η ίδια δεν μας έχει πει ότι τα άτομα τα οποία είναι υπόδικα για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατηγορούμενα για σωρεία εγκλημάτων της φέρονται  με το "σεις και με το σας", "διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί της" και "της μιλούν με ευγένεια";

Πώς γίνεται, λοιπόν, να την ενοχλεί η "βία" του "Ρουβίκωνα" που εκδηλώνεται με τρικάκια και μπογιές και να την αφήνει αδιάφορη η δολοφονική εγκληματική συμπεριφορά της Χ.Α; (Ρητορική φυσικά η ερώτηση).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger