Home » , » Το Νταχάου επαναλειτουργεί, αυτή τη φορά σε νέα διεύθυνση.

Το Νταχάου επαναλειτουργεί, αυτή τη φορά σε νέα διεύθυνση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 | 5:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πρόσφυγες και μετανάστες διαμαρτυρήθηκαν χθες για τις άθλιες συνθήκες και τον εγκλεισμό τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι συνάνθρωποι μας έχοντας όλο το δίκιο με το μέρος τους έκοψαν για λίγο την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο 39ο χιλιόμετρο στο ύψος της Μαλακάσας.

Ποιος άκουσε τα ΜΜΕ και δεν αηδίασε; “Μετανάστες επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα με ξύλα. Τα αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί και η ουρά είχε ξεπεράσει τα διόδια των Αφιδνών”! “Ουρές χιλιομέτρων”! “Στιγμές τρόμου έζησαν οι οδηγοί”!
Θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι τρομάζουν οι οδηγοί από τους φτωχούς πρόσφυγες κι όχι από την κατάσταση των ελληνικών δρόμων ή από τα χαράτσια και τις λυπητερές.

Εμένα πάντως άλλα με τρομάζουν.
Όλα τα αστικά ΜΜΕ υιοθέτησαν κατά λέξη τα ψέματα της Χρυσής Αυγής. Τέτοια μαύρη προπαγάνδα είχα να δω από το δημοψήφισμα. Τα κανάλια πλήρως εναρμονισμένα, οργανωμένα, συκοφάντησαν τα θύματα αντιστρέφοντας εντελώς την πραγματικότητα.

Ρωτώ: Αν κάποιος σας κλείσει σε μια φυλακή χωρίς κανένα λόγο τι θα κάνατε; Δεν θα διαμαρτυρόσασταν; Θα το δεχόσαστε;

Οι άνθρωποι αυτοί είναι στην ουσία φυλακισμένοι παράνομα στην Ελλάδα. Και είναι παράνομα, γιατί δεν έχουν κάνει κανένα απολύτως κακό. Είναι αίσχος να κρατιούνται αθώοι άνθρωποι, ακόμα και παιδιά! Το μόνο που θέλουν, είναι να φύγουν! Κι εμείς δεν τους αφήνουμε!

Γιατί; Γιατί η Γερμανία κι άλλες μεγάλες χώρες, που εξόπλισαν τον ISIS, δεν θέλουν να βλέπουν τα θύματα, που δημιούργησε η δική τους πολιτική. Πολιτική εκβιασμών και επεμβάσεων κάθε λογής στις περιοχές από τις οποίες προέρχονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
Ειρωνεία; Υποκρισία; Ακόμα περισσότερα.

Έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα κατά του ρατσισμού, όπως και της άθλιας πολιτικής υποταγής που ακολουθεί η Ελλάδα. Εδώ ακριβώς είναι το μυστικό της ανήθικης συμπεριφοράς των ΜΜΕ: Η Γερμανία, η Μέρκελ, έδωσε γραμμή για ενίσχυση της ακροδεξιάς στην ΕΕ.
Το σχέδιο είναι το εξής και ήδη εφαρμόζεται: Τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θα είναι στη Γερμανία, ώστε να μην έχει πολιτικό κόστος η φασιστική κυβέρνηση της Μέρκελ από τις συνθήκες που επικρατούν και είναι απάνθρωπες. 

Η Ελλάδα, και κάποιες άλλες χώρες, θα έχουν το ρόλο του “φύλακα - εκπαιδευτή”. Θα δίνουν ένα κομμάτι ψωμί στους δυστυχισμένους, θα δημιουργούν συνθήκες μεγάλης εξαθλίωσης, απογοήτευσης, θα τους κρατούν δέσμιους στο έδαφός τους, κι όταν θα θελήσει στο μέλλον κάποιους σκλάβους το Ράιχ για τα εργοστάσιά του, θα δέχεται όποιους επιλέξει, για να εργάζονται νυχθημερόν για ψίχουλα. Το Νταχάου επαναλειτουργεί, αυτή τη φορά σε νέα διεύθυνση.

Η εντολή είναι να ενισχυθούν ποικιλοτρόπως οι ναζί σε όλη την ΕΕ. Μια και το αναφέραμε: Με τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης τι γίνεται; Μήπως τρενάρει με άνωθεν εντολή; 

Οι φασίστες παίζουν ακριβώς το ρόλο που θέλει η Μέρκελ, αν δεν τους τον ανέθεσε. Στη Γερμανία πχ διαδηλώνουν οι νεοναζί και συγκρούονται με αντιφασίστες. Εκεί, όπως εδώ, η αστυνομία βοηθά τους ακροδεξιούς. Έτσι η γκιόσα του Βερολίνου προχωρά το σχέδιο της, ενώ κάνει και την καλή από πάνω!

Οι ρατσιστές βρίσκουν αφορμές ή -τις περισσότερες φορές- κατασκευάζουν παραμύθια, για να επαναφέρουν ουσιαστικά τη δουλεία. Τις συνθήκες που υπήρχαν στη Γερμανία του Χίτλερ και την κατεχόμενη Ευρώπη. Κάνουν δουλειά για τα αφεντικά τους. Δεν είναι τυχαίο που συμπίπτει ακριβώς ο λόγος ακροδεξιών και “βοθροκάναλων”, δηλαδή εκπροσώπων των κηφήνων μεγαλοαστών. Ακόμα μια φορά οι πλουτοκράτες κλώθουν το αυγό του φιδιού. 

Οι νεοναζί παντού στην Ευρώπη παίζουν το βρώμικο παιχνίδι της Γερμανικής κυβέρνησης. Από κοντά οι υπόλοιποι, νεοφιλελέ, κεντρώοι, ρεφορμιστές.
Οι δήθεν σοσιαλιστές κι αριστεροί μάλιστα προσφέρουν τη μεγαλύτερη υπηρεσία στο Κεφάλαιο αφού εφαρμόζουν την πιο άδικη πολιτική καταπίεσης, ενώ ταυτόχρονα διασύρουν την αριστερά.

Ο ναζισμός δεν θα περάσει, οι συνάνθρωποι μας πρέπει να απελευθερωθούν. Οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε, το δίκιο είναι με το μέρος τους. Αν δεν πάμε μαζί τους, θα έρθει γρήγορα η δική μας η σειρά.
Η ακροδεξιά, η μισανθρωπία, το ψέμα, είναι πραγματικός λόγος ανησυχίας για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι πλούσιοι και τα τσιράκια τους. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger