Home » , » Καμιά μαντινάδα για τον καταδικασμένο "φακελάκια" γιατρό, που εξακολουθεί να πληρώνει ο φορολογούμενος λαός, έχει να μας πει ο Πολάκης;

Καμιά μαντινάδα για τον καταδικασμένο "φακελάκια" γιατρό, που εξακολουθεί να πληρώνει ο φορολογούμενος λαός, έχει να μας πει ο Πολάκης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 | 12:40 π.μ.

Το ότι οι όποιες δομές δημόσιας υγείας υπήρχαν έχουν σμπαραλιστεί τα τελευταία βάρβαρα ταξικά μνημονικά χρόνια που βιώνουμε, δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Αξίζει όμως να αναφέρουμε την δικαστική αντιμετώπιση που έχουν κάποιοι γιατροί, έμποροι του ανθρώπινου πόνου που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομείο και θησαυρίζουν εκβιάζοντας τους ασθενείς τους.
"Φακελάκι ή την ζωή" σου θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το μοτίβο γι' αυτούς τους λήσταρχους που αντί για πιστόλι κρατούν νυστέρι. 

Και αν τυχόν και συλληφθούν και καταδικαστούν, αν δεν πάρουν προαγωγή -όπως έγινε σχετικά πρόσφατα με διευθυντής οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Εβρου- έχουν όλη την "κατανόηση" των δικαστικών λειτουργών. Ποινές "χάδι" και πάντα με αναστολή, και φυσικά τα ονόματά τους δεν δίνονται στην δημοσιότητα για να μην "εκτεθούν" οι "λαμπροί" αυτοί επιστήμονες.

Το τελευταίο κρούσμα που ήρθε στην δημοσιότητα είναι ενός παιδοκαρδιοχειρούργου. Ο τύπος για τα αστικά ΜΜΕ δεν έχει όνομα και προσδιορίζεται  σαν «ανώτατο στέλεχος του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της χώρας "Αγία Σοφία"».
Οπως μας ενημερώνει η ειδησεογραφία, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο "για τις πράξεις της δωροληψίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή".
Του επέβαλε και πρόστιμο πέντε χιλιάδες ευρώ. (Ακριβώς το ίδιο πρόστιμο επέβαλαν σε μια υπέργηρη γριούλα 79 (!!!) ετών, γιατί πουλούσε μαϊντανό και σε μια άλλη 67χρονη γιαγιά γιατί πουλούσε καρβουνάκια θυμιάματος και μοσχολίβανο, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια πώλησης).

Πλεονασμός να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός θα συνεχίσει να ασκεί απερίσπαστος το "λειτούργημά" του.

«Αν είσαι υπουργός και "βουτήξεις" 450.000 γερμανικά μάρκα, έχεις καλύτερη δικαστική αντιμετώπιση από τον πολίτη που κλέβει 2 ποδήλατα», τιτλοφορούσαμε μια περασμένη ανάρτησή μας. 

Αν μάλιστα πέσεις θύμα καμιά μπατσάδικης σκευωρίας τότε θα μαραζώσεις για κάποια χρόνια φυλακή (Κάτι ξέρουν γι' αυτό Θεοφίλου και Ηριανά). 

Τώρα, αν τύχει και βρεθείς κατηγορούμενος ότι αμφισβήτησες το καθεστώς βάζοντας στρακαστρούκες τότε την "έβαψες" για καλά. 

Αλλωστε, σιγά το παράπτωμα του γιατρού που αναφέραμε. Τι έκανε αυτός ο "καθώς πρέπει" κύριος, μέλος της "καλής κοινωνίας" και, πιθανολογούμε, με "υψηλές" κοινωνικές και πολιτικές επαφές; Απλώς "κοστολογούσε" τις παιδικές ζωές. Οπότε λογικό να του επιβληθεί μια δικαστική ποινή μικρότερη απ' ότι θα επέβαλε ένα δικαστήριο σε έναν κουλουρά που δεν έδινε αποδείξεις. 

Υ.Γ: Ασχετα πάντως απ' την δικαστική κατάληξη αυτής της υπόθεσης, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Ο τόσο "ευαίσθητος" Πολάκης πως ανέχεται ένας "κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια" φακελάκιας γιατρός να εξακολουθεί να πληρώνεται από τον αιματηρά φορολογούμενο λαό; 
Καμιά "μαντινάδα", απ' αυτές που συνηθίζει να λέει, έχει για το συγκεκριμένο γεγονός;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger