Home » , » Πόση πια εκδικητικότητα, πόση πια εκμετάλλευση ... από την γνωστή οικογένεια των "αρίστων";

Πόση πια εκδικητικότητα, πόση πια εκμετάλλευση ... από την γνωστή οικογένεια των "αρίστων";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 | 11:10 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Όσο ο Κουφοντίνας ήταν στα υπόγεια του Κορυδαλλού, η γνωστή οικογένεια των "αρίστων" μίλαγε για προνομιακή παραμονή του στην Αθήνα, σε φυλακές, που προορίζονται για υπόδικους.
Τώρα, που έγινε η μεταγωγή του στις αγροτικές της Κασσαβέτειας (όπου βρίσκονται ισοβίτες) κραυγάζουν για "προνομιακή" μεταχείρισή του στα "μουλωχτά" , ανάγοντάς το σε πρώτο-μείζον θέμα της επικαιρότητας, την ώρα, που ακόμα θρηνούμε καμένους ανθρώπους και καταστροφή του αττικού περιβάλλοντος.
Την ώρα, που κυρίαρχο θα έπρεπε να ήταν η ανεύρεση και απόδοση ευθυνών για αυτόν τον όλεθρο, ατομικών των ιδιωτών, αλλά και συλλογικών και διαχρονικών του Κράτους και των φορέων του.

Πόσο πια θα συνεχίσει αυτή η οικογένεια να κάνει πολιτική, να τρέφεται, να διαιωνίζεται στη βάση της εκτέλεσης του δικού τους ανθρώπου;
Πόση πια εκδικητικότητα, πόση πια εκμετάλλευση..

Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι σκηνές και στιγμές θα ζήσουμε, τώρα, που σιγά σιγά πλησιάζει ο χρόνος, που ο συγκεκριμένος κρατούμενος θα θεμελιώσει δικαίωμα για την απόλυσή του υπό όρους, σύμφωνα με τους νόμους, πάντα, του Ελληνικού Κράτους (19 χρόνια φυλάκισης)

* φωτό του resort Κασσαβέτεια..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger