Home » , » Ελεεινές και τρισάθλιες τακτικές

Ελεεινές και τρισάθλιες τακτικές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:10 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πολλοί Αριστεροί, Κομμουνιστές, Αναρχικοί, έχουν βιώσει τις διώξεις της Δεξιάς. Τους παρακρατικούς, τις εξορίες, τα δικαστήρια κοκ. Οι διωγμοί δεν γίνονταν μόνο από το επίσημο Κράτος αλλά και από το Παρακράτος, που σχεδόν είχε πάντοτε κάλυψη από κρατικούς μηχανισμούς.

Υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που η εμπάθεια έκανε στελέχη της Δεξιάς, να κάνουν μηνύσεις σ' Αριστερούς Αγωνιστές με διάφορες προφάσεις. 

Φυσικά το ψέμα και η συκοφαντία ήταν και είναι τα καθημερινά όπλα της Δεξιάς. Ύβρεις, συκοφαντίες, εξαπολύονται πολύ συχνά και μεταξύ των αστικών συμμοριών ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με μοίρασμα λείας.
Πριν χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συναγωνίζονταν σε αίσχη, κουτσομπολιά, αθλιότητες κάθε λογής, που σκοπό είχαν την δημιουργία εντυπώσεων.

Παραδοσιακό κόμμα η ΝΔ τηρεί τις κακές συνήθειες. Καθημερινά διάφορες σαχλαμάρες λέγονται από γαλάζια τρολάκια κι είναι είναι τόσες πολλές, που είναι αδύνατον να τις αναφέρουμε όλες. Φυσικά οι περισσότερες είναι τόσο γελοίες που γυρίζουν μπούμερανγκ στους βλάκες κατασκευαστές. Το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια, γι αυτό και η ανάγκη να εφευρίσκονται συνεχώς καινούρια ψέματα από τα ίδια γελοία στελέχη. 

Αλλά δεν είναι μόνο ένα κόμμα που υιοθετεί αυτές τις ελεεινές και τρισάθλιες τακτικές. Είπαμε είναι όλη η Δεξιά, επομένως όλα τα κόμματα που υιοθετούν την πολιτική.  . Όταν κατηγορούσαν τους Κομμουνιστές για διάφορα απίθανα, εξωφρενικά πράγματα, εμείς δεν κάναμε μηνύσεις. Ποιο δικαστήριο άλλωστε θα μας δικαίωνε;
Αυτό που φυλάκιζε, εξόριζε και μας έστηνε στον τοίχο, μόνο και μόνο επειδή ήταν κάποιος Κομμουνιστής;

Κι αφού δεν καμία εμπιστοσύνη στην αστική "δικαιοσύνη" τι κάναμε και κάνουμε; Καταγγέλλουμε ασφαλώς τα ψεύδη, υπερασπιζόμαστε τα πιστεύω μας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Αν μπούνε μέσα – μακάρι – όλοι οι αστοί πολιτικοί, που έχουν πει ψέματα, όλοι όσοι έχουν πει συκοφαντίες για δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους, ακόμα και απλούς ανθρώπους, που τους πήγαν κόντρα, δεν πρόκειται να μείνει ένας απ' έξω! 

Εγώ θέλω πολύ να τους δω παρέα με τον κολλητό τους το Φλώρο, αλλά πιστεύω πως με μηνύσεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Σε τέτοιες περιπτώσεις το δικαστήριο τρενάρει μέχρι να δει που φυσάει ο άνεμος. Ακόμα και τότε βγάζει μια στρογγυλεμένη απόφαση.

Αν λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ θα τα βρουν κάποτε στη μοιρασιά, τότε θα ξεχαστούν ΟΛΑ. Οι βρισιές, οι ψευτιές, οι απειλές που εκτοξεύονται εκατέρωθεν ! Η κουτάλα τους χωρίζει, αλλά ταυτόχρονα τους ενώνει κιόλας.

Το Βαξεβάνη τον συμπαθώ, έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις, στην κόντρα του με τη ΝΔ έχει δίκιο, τον συκοφάντησαν, αλλά δεν έπρεπε να κάνει μήνυση.
Γιατί; Γιατί φύγαμε λιγάκι από την ουσία, την υπόθεση Φλώρου και το “γυρίσαμε στο τσάμικο”. Που ήταν η Ζαχαράκη, τι δήλωσε κοκ. Δεν μας ενδιαφέρει, δεν είναι πρώτη φορά που στέλεχος της ΝΔ λέει ανοησίες

“Μα θα την αφήσουμε να λέει ότι της κατέβει”; Είμαι αντίθετος στις μηνύσεις. Από ιστορίες δικών μου, που διώχτηκαν άδικα, ξέρω, πως δεν βρίσκεις εύκολα δίκιο, τουλάχιστο, αν μπλέκονται τα πολιτικά.
Ο Βαξεβάνης με τη Ζαχαράκη δεν έχουν χωράφια να μοιράσουν ή άλλες προσωπικές διαφορές. Η κυρία είπε τις κουταμάρες της, γιατί ο δημοσιογράφος με τα ρεπορτάζ έπληττε το κόμμα της.
Να πω όμως πως τώρα, αφού έγινε το λάθος, ο Βαξεβάνης δεν μπορεί να κάνει πίσω.

Φοβάμαι, πως ανοίγει ένας κύκλος βρόμικης αντιπαράθεσης, μια ακόμα προσπάθεια να υπάρξει πόλωση ώστε να ενισχυθεί ο δικομματισμός.
Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα πως η υπόθεση είναι “ιδιωτική διένεξη”. Η Ζαχαράκη, όταν τα έλεγε αυτά εκπροσωπούσε τη ΝΔ, δεν μιλούσε ως απλή πολίτης. Στα γραφεία της ΝΔ μάλιστα κατέφυγε σε μια θεατρική απόπειρα δραματοποίησης, απόπειρα που είχε φυσικά εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. Η ΝΔ δεν διώκεται, διώκει και μάλιστα άδικα. Τις ίδιες τακτικές όμως ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα γίνονται αποπροσανατολίζουν και μπερδεύουν. Μέσα στη σύγχυση ο κάθε ένας θα πιστέψει τελικά ότι τον βολεύει κι έτσι δεν θα ψάξει για την αλήθεια. Ποιον συμφέρει αυτό;

Αν θέλουμε αλήθειες θα πρέπει να καθαρίζουμε ριζικά και σε βάθος το βόθρο της πολιτικής. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger