Home » , » Ο Αδωνις έχει βάλει σκοπό να διαλύσει τη ΝΔ; - Χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν την τελευταία βαθυστόχαστη άποψη του

Ο Αδωνις έχει βάλει σκοπό να διαλύσει τη ΝΔ; - Χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν την τελευταία βαθυστόχαστη άποψη του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 | 6:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αρκετοί σχολιάζουν την ρήση “μπουμπούκου" ο οποίος μας είπε το αμίμητο “Αυτό (σ.σ. τα Λατινικά) πάτε και το αντικαθιστάτε με την Κοινωνιολογία. Δηλαδή μ’ ένα μάθημα, απλώς για να κάνουν τα παιδιά Αριστερά”!!! (Σχετικές τοποθετήσεις χρηστών του twitter παρακάτω)

Σας θυμίζω ότι έχει πει πολύ χειρότερα. Για τον ΕΝΦΙΑ πχ ότι είναι “αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας”, ότι είναι “ξεφτίλα” γι\ αυτόν να χάσει τα προνόμια του βουλευτή, ένα σωρό αρλούμπες και μεγάλες κοτσάνες, οι οποίες εξαπολύονται έτσι ξαφνικά και κάνουν τη ΝΔ ρημαδιό, τα νεύρα μας κρόσσια, αλλά ουκ ολίγες φορές το συκώτι μας καινούριο.

Εγώ φυσικά το ξέρω ότι έχει βάλει σκοπό να διαλύσει τη ΝΔ με τις χαζομάρες που λέει, γι αυτό άλλωστε τον ήθελα αρχηγό της. Βέβαια και με τον άχρηστο Κούλη η ίδια δουλειά γίνεται, αλλά όπως και να χει, ο Άδωνις βγάζει περισσότερο γέλιο.

Περιττό να περιγράψω το πως γλέντησαν στο Ίντερνετ με τις καινούριες σαχλαμάρες του αντιπροέδρου της ΝΔ. Το χρειαζόμασταν μετά τις διακοπές. Μας είχε πάρει λίγο από κάτω που τέλειωσε το καλοκαίρι.

Είναι αλήθεια πως άμα αλλάξεις μερικά πράγματα κάποιος μπορεί να γίνει δεξιός. Αν στη θέση του μυαλού πχ βάλεις άχυρα. Ο Άδωνις είναι το παράδειγμα. Κάποιοι λένε πως έχει κενό στο κεφάλι του. Εγώ πιστεύω πως έχει πίτουρα. Τα κόλλησε από τον Καρατζαφέρη όσο ήταν στο ΛΑΟΣ. Γι αυτό και κείνο το περιστέρι είχε καθίσει στο κεφάλι του.

Πάντως για να μη στενοχωριέται, θα του πω πως εγώ είμαι Κομμουνιστής, αλλά διάβασα και Λατινικά. Δεν άλλαξα απόψεις.
Βέβαια στο φανταστικό κόσμο του Άδωνη, που είναι γεμάτος κουτόχορτο, βλακεία -και πίτουρα βεβαίως- τα Λατινικά είναι ένδειξη εθνικοφροσύνης! 

Ο ψυχίατρος ακούει; Υπάρχει κάποιος κατάλληλος ιατρός για την περίπτωση του;
Ακούστε όμως: Οι φράσεις που γνωρίζει ο Άδωνις είναι κάποιες του Ιουλίου Καίσαρα και το “Regina rosas amat”. Ο Ιούλιος Καίσαρας σίγουρα δεν ήταν Κομμουνιστής ενώ η λέξη “Regina” σημαίνει βασίλισσα. “Η βασίλισσα τα ρόδα αγαπά”. Οπότε στο φτωχό -ως χρεοκοπημένο μυαλό του αντιπροέδρου, τα πάντα όσον αφορά τα Λατινικά είναι δεξιά! Όχι σαν την Κοινωνιολογία που κάνουν και Μαρξ! 

Άντε τώρα εγώ να τον στεναχωρήσω και να του μιλήσω για τους Γράκχους. 
 «Οι Αδερφοί Γράκχοι ήταν δύο σημαντικοί πολιτικοί της Αρχαίας Ρώμης, που ευνόησαν με τους νόμους τους τον απλό λαό σε βάρος των πατρικίων και έχουν θεωρηθεί οι "πατέρες" του σοσιαλισμού». Και οι δύο δολοφονήθηκαν από τους πλούσιους Ρωμαίους στην απόπειρά τους να βοηθήσουν τους φτωχούς.

Άραγε να τον αποτελειώσω λέγοντας του για τον Σπάρτακο, τον οποίο δεν εμπόδισε καθόλου να Επαναστατήσει το γεγονός πως ήξερε Λατινικά; Αν δεν ήταν έργο ζωής του Μπουμπούκου να εξευτελίσει τελείως τη ΝΔ, ίσως το έκανα.

Βέβαια ο Άδωνις δεν κλαίει για τη γλώσσα. Εκτός ίσως από το ενδεχόμενο να ετοίμαζε, να πουλήσει κανένα “βοήθημα” στα Λατινικά, για να τα οικονομήσει.
Ο Άδωνις γουστάρει τη δουλεία κι αναπολεί τις εποχές που αυτή ήταν νόμιμη. Αυτές οι εποχές έχουν περάσει, ας το πάρει απόφαση.
Επίσης μια φαρμακευτική αγωγή θα του ήταν απαραίτητη. Άλλους για πολύ λιγότερα, τους έχουν πάει μέσα για θεραπεία.
Προσωπικά όμως δεν με χαλά καθόλου που γυαλίζει το μάτι του. Ας προσέξουν εκείνοι που τον πλησιάζουν. Για εξωτερικό δεν τον κόβω να φεύγει. Αν συνεχίσει έτσι όμως μάλλον για εσωτερικό πηγαίνει...














Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger