Home » , » Κ. Παπαδάκης: "Οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στην δολοφονία του Π. Φύσσα, έπρεπε να βρίσκονται κατηγορούμενοι" (Ηχητικό)

Κ. Παπαδάκης: "Οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στην δολοφονία του Π. Φύσσα, έπρεπε να βρίσκονται κατηγορούμενοι" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 | 8:44 μ.μ.

Αρκετές φορές στο παρελθόν, ο αγωνιστής δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, έχει αναφερθεί δημόσια και επικαλούμενος σαφή αναμφισβήτητη επιχειρηματολογία, ότι εφαρμόστηκε μεθόδευση και έτσι "έχουμε μια δίκη σκανδαλωδώς υπέρ της Χρυσής Αυγής", θυμίζοντας μας παράλληλα "την ασυλία που απολάμβανε η Χρυσή Αυγή από την αστυνομία και τους κρατικούς μηχανισμούς". (Εδώ μια σχετική του τοποθέτηση).

Σήμερα και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις από το ερευνητικό κέντρο Forensic Architecture σχετικά με την στάση των μπάτσων στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η συνέντευξη που έδωσε ο Κ. Παπαδάκης, που σημειωτέον είναι πολιτική αγωγή στην δίκη της ναζιστικής συμμορίας, στον ρ/σ "News 24/7", είναι περισσότερο από ενδιαφέρουσα.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και σε ένα ζήτημα, που λογικά για τους δικαστές που δικάζουν την εγκληματική οργάνωση θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, μετά τα τελευταία στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα.

Οτι δηλαδή "Οι αστυνομικοί αυτοί έπρεπε να είναι στο ειδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής διότι η παρουσία τους -σσ τον τόπο του εγκλήματος- όχι μόνο δεν απέτρεψε, αλλά ενίσχυσε ψυχολογικά  τους χρυσαυγίτες οι οποίοι κυνήγησαν την παρέα του Παύλου Φύσσα και οδήγησαν στην δολοφονία του".

Στο παρακάτω ηχητικό ακούμε τον Κ. Παπαδάκη να κάνει μια γενικότερη αναφορά στην δίκη της Χ.Α 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger