Home » , » Εχετε δει ποτέ αρπακτικό να εύχεται υγεία στο υποψήφιο γεύμα του;

Εχετε δει ποτέ αρπακτικό να εύχεται υγεία στο υποψήφιο γεύμα του;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Κούλη μου, ηρέμησε, μην ανησυχείς. Θα κοπούν οι συντάξεις. Αλλά ΜΕΤΑ τις εκλογές. Οι οποίες θα γίνουν, όποτε θέλει ο Τσίπρας. Αφού ξέρεις πως, όταν οι προηγούμενες εκλογές γίνονται με λίστα, οι επόμενες γίνονται, όταν θελήσει ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Όσοι είναι στις λίστες των κομμάτων, είναι διαλεγμένοι από τους αρχηγούς. Μόνο εσύ είσαι τόσο άχρηστος, ώστε να σου φύγουν μερικοί, οι οποίοι γκρινιάζουν γιατί έχουν καιρό να φάνε μεγάλο κοψίδι. Βλέπουν τα λιγούρια του ΣΥΡΙΖΑ να περιδρομιάζουν και ζηλεύουν.

Όπως ζηλεύει κι ο Μητσοτάκης. Μα μανία που έχει να μας βασανίσει! Θέλει να μας τυραννάει ο ίδιος προσωπικά, δεν είναι οπτικός τύπος, να βλέπει να υποφέρουμε, να το ευχαριστηθεί. Όχι! Θα μας “παλουκώσει” μόνος του, να το χαρεί!
Το χούι αυτό μάλλον το πήρε από το ίνδαλμα του, τον δικτάτορα Πινοσέτ, αν και η ανθρωποφαγία είναι της χαρακτηριστικό της οικογένειας των βρικολάκων.

“Μα αφού θέλει τόσο να κοπούν, γιατί τότε κάνει έτσι για τις συντάξεις”;
Είναι απλό. Είμαστε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την καυτή πατάτα της μείωσης των συντάξεων, να την πετάξει στην επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι. Να πει ότι δήθεν κάτι έκανε για τους συνταξιούχους.
“Μα θα τον πιστέψουν”; Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και σίγουρα οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να μείνουν στον πάτο, όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή, με όσα έχουν κάνει. Τα οποία δεν ήταν και λίγα. Μας ρήμαξαν. 

Ο Μητσοτάκης πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι θα πάρει ψήφους. Τουλάχιστο δεν θα χάσει τόσο, όσο να βγει η ΝΔ! Γιατί κι ο Μητσοτάκης ανησυχεί πολύ για την πρωτιά. Ξέρει ότι τα γκάλοπ είναι πιο μαϊμούδες κι από τους πιθήκους που σκαρφαλώνουν στα δέντρα, να φάνε φρούτα. Οι συγκεκριμένες ταΐζουν κουτόχορτο τα γίδια. Γνωρίζει πως δεν κερδίζει ο ίδιος αλλά χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις εκλογές βέβαια θα συνεργαστούν, για να μας γδάρουν το πετσί.

Τι θα γίνει λοιπόν με τις συντάξεις;
Όσο κυβερνούν λαμόγια, άσχετα σε ποια συμμορία είναι, θα πετσοκόβονται. Θα κοπούν και για ένα πιο σημαντικό λόγο: Θα το πω με παρομοίωση. Οι τοκογλύφοι είναι σαν τα όρνεα. Βασικά πολύ χειρότεροι. Έχετε δει σε κάποιο ντοκιμαντέρ όρνεο να κοιτά αδύναμο ζώο, άρρωστο ή πληγωμένο; Τι λέτε να κάνει; Να περιμένει να γίνει καλά, ή κοιτά πότε θα τα τινάξει για να απολαύσει το γεύμα; 

Τα μόνα χρήματα που κυκλοφορούν πραγματικά στην αγορά είναι των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Αν κοπούν οι συντάξεις, τότε μοιραία θα μπουν κι άλλα λουκέτα, θα αυξηθεί η ανεργία, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη εξαθλιώσει.
Άρα θα γίνουμε ακόμα χειρότερα. Οι “αγορές” δηλαδή τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, θα ζητήσουν νέα μέτρα, θα θελήσουν ακόμα περισσότερα φιλέτα, θα πέσουν με περισσότερη όρεξη να μας φάνε.

ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ και άλλα αστικά κόμματα ακολουθούν την ίδια πολιτική: Πολιτική εξαπάτησης, λεηλασίας, άγριας εκμετάλλευσης. Αν θέλουμε να ζήσουμε, να επιβιώσουμε, πρέπει να τους διώξουμε όλους. Να τους στείλουμε στο διάλο. 

Τι σημαίνει ασφαλιστικό Πινοσέτ; Πέρα από τα βασανιστήρια, τις δολοφονίες (40.000 άνθρωποι), την παραβίαση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος, τη διαφθορά κοκ, ο δικτάτορας της Χιλής φρόντισε να ληστέψει “κανονικά και με το νόμο” το λαό. Ειδικά τους συνταξιούχους. Οι μόνοι που στήριζαν το καθεστώς ήταν -κλασικά- ο στρατός και οι μπάτσοι. Αυτών τις συντάξεις δεν τις πείραξε. Όλων των άλλων όμως τις μετέφερε σε ιδιωτικές εταιρείες. Υποτίθεται, πως ότι πλήρωνες, έπαιρνες. Έλα όμως που πολλοί ιδιώτες βγήκαν Φλώροι. Έγινε λοιπόν ότι ακριβώς στην περίπτωση της ιδιωτικής εταιρίας ηλεκτρισμού. Της ιδιωτικής πρωτοβουλίας το κάγκελο. Άλλοι πήραν τα λεφτά και δεν έδωσαν τίποτα, άλλοι απλά χρεοκόπησαν, άλλοι έπαιρναν εκατό κι έδιναν ένα, μην τα πολυλογούμε και οι συνταξιούχοι έχασαν τη σύνταξη τους και το Κράτος φορτώθηκε τα σπασμένα. Αλήθεια, αυτά που χωστά ο Φλώρος ποιος τα πλήρωσε; 

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ αρπακτικό να εύχεται υγεία στο υποψήφιο γεύμα του. Ο Κούλης λέει τι θέλει. Τις συντάξεις μας... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger