Home » , » Καραμπινάτη πρόκληση από τα golden boys του συστήματος

Καραμπινάτη πρόκληση από τα golden boys του συστήματος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:36 π.μ.

Ασφαλώς και αποτελεί  καραμπινάτη πρόκληση, προς τα χειμαζόμενα λαϊκά στρώματα, η αποκάλυψη που έκανε την Κυριακή η εφημερίδα Realnews, η οποία με δημοσίευμα της, μας γνωστοποίησε  ότι ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης και ο διευθύνων σύμβουλός της Παύλος Μυλωνάς, απέκτησαν με χρήματα του ελληνικού λαού από μια μια πανάκριβη, καινούργια θωρακισμένη BMW X5 που η κάθε μια στοιχίζει τουλάχιστον 319.000 ευρώ!


Κι αυτό γίνεται σε µια περίοδο που το εγχώριο τραπεζικό σύστηµα συζητά το ενδεχόµενο νέας ανακεφαλαιοποίησής του, αλλά και τη στιγµή που οι τράπεζες θέτουν σε πλειστηριασµό χιλιάδες κατοικίες Ελλήνων πολιτών.

Προφανώς τα golden boys του πολιτικού συστήματος δεν τα απασχολεί ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστηµα συνεχίζει να αντιµετωπίζει προβλήµατα ρευστότητας, και είναι πάρα πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα, ο αιματηρά φορολογούμενος λαός να πληρώσει πάλι δισεκατομμύρια ευρώ -όπως έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα- για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Αυτό που προέχει γι΄ αυτά τα τραπεζική στελέχη, είναι να δαπανηθούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να μετακινούνται με "ασφάλεια" και "άνεση".

Λεπτομέρεια είναι ότι ήδη η Εθνική Τράπεζα διαθέτει θωρακισµένα οχήµατα, για την ασφαλή µετακίνηση του προέδρου και του διευθύνοντος συµβούλου της. Αυτά όμως δεν ήταν ολοκαίνουργια. Δεν είναι όμως "το µοντέλο Χ5 VR6 της γερµανικής αυτοκινητοβιοµηχανίας BMW το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα πολυτελές και για τον λόγο αυτόν είναι ένα από τα ακριβότερα που κυκλοφορούν στην αγορά", όπως σημειώνει το δημοσίευμα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger