Home » , » Το μόνο ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει από το κόμμα Μπαλτάκου - Καμμένου

Το μόνο ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει από το κόμμα Μπαλτάκου - Καμμένου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 | 6:04 μ.μ.

Πιθανόν να το πληροφορηθήκατε ότι το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη "Νέα Δεξιά", απέκτησε ανταγωνιστή, με την ανακοίνωση του νέου ακροδεξιού μορφώματος που λέγεται "Δύναμη Ελληνισμού".

Το κόμμα των Δημήτρη Καμμένου και Τάκη Μπαλτάκου απευθύνεται, όπως μας λέει η ανακοίνωσή του, σε "κείνους που αγαπούν" αυτά τα δυο "μπουμπούκια" τους οποίους προσδιορίζει "σε ένα κόσμο που είναι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και τη Χρυσή Αυγή". 
Οπως θα έλεγε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου πάνε να φτιάξουν την "σοβαρή Χ.Α" αλιεύοντας ψήφους από την δεξαμενή των αστών ψηφοφόρων οι οποίοι στις μέχρι τώρα εκλογικές αναμετρήσεις, επιλέγουν το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να έχει καμιά προοπτική το πολιτικό εγχείρημα που ξεκινάει το ομοφοβικό, ρατσιστικό, θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγετε Δημήτρης Καμμένος, μαζί με τον "γεννημένο αντικομμουνιστή" όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο Τ. Μπαλτάκος. Οπότε δεν έχει νόημα να κάνουμε κανέναν σχολιασμό.

Αν στο μέλλον μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον με όλο αυτό το ακροδεξιό κατασκεύασμα που στήνεται, θα είναι οι χαρακτηρισμοί που θα αποδώσει ο Μπαλτάκος αν τα "σπάσει" με τον σημερινό συναρχηγό του, στο κόμμα που φτιάχνουν.

Κι αυτό το λέμε γιατί ο γραμματέας της κυβέρνησης κυβέρνησης Σαμαρά, το άτομο που αναλάμβανε όλες τις "βρόμικες δουλειές" της τότε νεοδημοκρατικής κυβέρνησης, έχει ένα μεγάλο λεξιλόγιο και το εκδηλώνει με μια αξιοσημείωτη εκφραστικότητα.

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της διαπίστωσης είναι τα όσα ακούσαμε να μας λέει -για τον επί 30 χρόνια φίλο του, και άνθρωπο που τον ανέδειξε-, Αντώνη Σαμαρά στο γνωστό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ναζί Κασιδιάρης.
Οταν τον ευεργέτη του, με τον οποίο δεν ήταν απλώς ομοϊδεάτες, αλλά τον συνδέει και προσωπική φιλική σχέση δεκαετιών, τον χαρακτηρίζει «μικρόνοα, φοβισμένο, πούστη», θα έχει πρόβλημα να τα "χώσει" ποιο έντονα σε κάποιον τυχάρπαστο με τον οποίο βρέθηκαν συναγωνιστές;

Και το γράφουμε αυτό γιατί ο Μπαλτάκος δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν πολιτικό στέλεχος κόμματος. Το επιχείρησε μαζί με τον Καρατζαφέρη, αργότερα έκανε μια προσπάθεια να δημιουργήσει κόμμα με τον Καρπερνάρο και Νικολόπουλο.
Ολες αυτές οι επιδιώξεις του όμως πήγαν στράφι.

Δυστυχώς όμως δεν κυκλοφόρησε βίντεο για να μάθουμε πώς χαρακτήρισε αυτούς που δεν συνέβαλαν για να καρποφορήσει η προσπάθεια του. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger