Home » , » Λύθηκαν οι απορίες μπατσοσυνδικαλιστών και "δαιμόνιων δημοσιογράφων" για τον μπάτσο - ληστή της Νίκαιας;

Λύθηκαν οι απορίες μπατσοσυνδικαλιστών και "δαιμόνιων δημοσιογράφων" για τον μπάτσο - ληστή της Νίκαιας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 | 5:59 μ.μ.

Η περίπτωση με τον μπάτσο κουκουλοφόρο ληστή της Νίκαιας ήταν ξεκάθαρη από την αρχή.
Είχε φυσικά την "ατυχία"από θύτης να μετατραπεί σε θύμα, και να νιώσει στο κορμί του τα επίχειρα της συμμορίτικης δραστηριότητάς του, αφού οι Πακιστανοί τον κάνουν τουλούμι στο ξύλο και να τον έστειλαν στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, κάταγμα στη γνάθο, σπασμένα δόντια και ανοιγμένο κεφάλι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το ζήτημα είναι ότι σήμερα όλο το πρωί ακούγαμε και διαβάζαμε από τους "δαιμόνιους δημοσιογράφους", να χαρακτηρίζουν "περίεργη και μυστήρια" την όλη υπόθεση καθώς και μπατσοσυνδικαλιστές να αναρωτιούνται δημόσια αν "πρέπει να τον βραβεύσουν" ή να τον "αποκηρύξουν από συνάδελφό τους".
Κι αυτό την στιγμή που και ο πιο άσχετος είχε καταλάβει ότι οι δικαιολογίες που επικαλούταν ο μπάτσος για την εμπλοκή του στο γεγονός ήταν καταφανώς γελοίες.

Αν επανερχόμαστε σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι απλώς για να αναφέρουμε την εξέλιξη της υπόθεσης που μας λέει ότι από την ανάκριση διαπιστώθηκε πως όντως ο αστυνομικός λήστεψε τους Πακιστανούς, και συνελήφθη.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι και οι άλλοι τρεις συνεργοί του που αναζητούνται, είναι πιθανόν και αυτοί μπάτσοι, με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι ερευνάτε το μέγεθος που μπορεί να έχει αυτή η εγκληματική ομάδα, πόσοι αστυνομικοί συμμετείχαν και αν είναι αυτή η συμμορία ευθύνεται για τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει από αλλοδαπούς τα δυο τελευταία χρόνια οι οποίοι έπεσαν θύμα ληστείας προϊόντων και χρημάτων τους.

Προσωπικά δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα που θα έχουν αυτές οι έρευνες. Αλλωστε και τον συγκεκριμένο μπάτσο -ληστή, τα θύματά του τον "συνέλαβαν" και όχι οι συνάδελφοι του. Ποτέ όμως δεν ξέρεις. Τα αλληλοκαρφώματα υπάρχουν και στις καλύτερες συμμορίες.

Μετά, όμως, απ' αυτή την εξέλιξη να διατυπώσουμε και εμείς μια "απορία":
Λύθηκαν οι ενδοιασμοί των συναδέλφων του μπάτσου ληστή, αν θα πρέπει να του δώσουν παράσημο ή να κάνουν ότι δεν τον ξέρουν; Βρήκε απαντήσεις ο Γ. Παπαδάκης και οι ομόσταυλοι του στους προβληματισμούς που είχαν για την "μυστηριώδη και περίεργη υπόθεση";   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger