Home » , » Πιστοποιητικά θρησκευτικών φρονημάτων από τον παπά της ενορίας

Πιστοποιητικά θρησκευτικών φρονημάτων από τον παπά της ενορίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 | 6:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Η είδηση μας λέει ότι έχουν προκύψει σφοδρές αντιδράσεις στον χώρο της Παιδείας καθώς η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων καλεί τους εκπαιδευτικούς να αρνηθούν να διδάξουν το μάθημα των θρησκευτικών με βάση τις αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣΤΕ, και το Υπουργείο Παιδείας απαντά πως η  (ΠΕΘ) προέβη σε μία καταφανώς παράνομη ενέργεια καλώντας τους εκπαιδευτικούς να αρνηθούν να διδάξουν το μάθημα των θρησκευτικών.

Θεούσα, τρελή μου αγάπη, να είσαι καλά. Μ' έκανες και γέλασα αν και η κατάσταση είναι μάλλον για κλάματα. Δες και αυτό!
“Εξώδικο στην ΠΕΘ για μηνύσεις από γονείς σε Θεολόγους καθηγητές που εφαρμόζουν τα νέα Προγράμματα Σπουδών για το μάθημα των Θρησκευτικών”

Οι Ταλιμπάν απαιτούν να διδάσκονται βιβλία που αρέσουν στους ίδιους: Την Καλλιόπη τη θεούσα, το Μπάμπη τον τρισάγιο, το Μήτσο το θυμιατό, τον Τάκη τον ψάλτη, την Μαρία την παπαδιά, κλπ.
Αν δεν έχει πιστοποιητικό θρησκευτικών φρονημάτων από τον παπά της ενορίας, το βιβλίο θα καίγεται. Πάει και τελείωσε! Στο πυρ το εξώτερον και μια μήνυση σε κείνο που το διάβασε!

Ρε ποίμνιο, μήπως δεν εισπνέετε λιβάνι, ρουφάτε τίποτε άλλο; Κάνουν λέει προσηλυτισμό! Ποιοι μωρέ; Οι χριστιανοί θεολόγοι;

Βρήκαν τώρα καινούριο σπορ οι φανατικοί. Αντί να μαζεύονται να απειλούν και να βρίζουν, (λιγοστεύουν γι αυτό), άρχισαν τις μηνύσεις!

“Μήνυσε τους όλους, κι ο θεός θα αποφασίσει ποιος είναι αθώος και ποιος όχι”. Κάποιοι πάντως είναι για δέσιμο. Πίσω από αυτά κρύβονται βεβαίως πολιτικές σκοπιμότητες. Αλλά τα έχω ειδικά με τους θεολόγους, που αντί να αγωνιστούν για περισσότερες θέσεις εργασίας, για αυξημένα κονδύλια στην Παιδεία, για μόνιμες προσλήψεις καθηγητών, συντάσσονται με την κάθε “περίπτωση”.
Αντί να πουν στα πανηλίθια κομματόσκυλα “πηγαίνετε σε κάνα ψυχίατρο κι αφήστε ήσυχη τη θρησκεία”, κάνουν τέτοιες κατάπτυστες, σκοταδιστικές, μεσαιωνικές ανακοινώσεις!

Νομίζουν κάποιοι πως θα κερδίσουν εντυπώσεις, αν κάνουν τέτοιες κουταμάρες. Πως θα εκθέσουν τη δήθεν “άθεη” κυβέρνηση.
Το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να αγανακτήσουν οι περισσότεροι, που είναι λογικοί και να απαιτήσουν μια ώρα αρχύτερα την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και το χωρισμό κράτους – θεοκρατίας. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger