Home » , » Η Αλληλεγγύη έφερε αποτελέσματα. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Η Αλληλεγγύη έφερε αποτελέσματα. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 | 5:33 μ.μ.

Η δημοσιότητα που υπήρξε αλλά πάνω απ' όλα η δυναμική κινητοποίηση δεκάδων αλληλέγγυων έφερε αποτέλεσμα και προς το παρόν δεν κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι ένα ζευγάρι συνταξιούχων και το άνεργο παιδί τους.

Μετά από όσα είχαν προηγηθεί αλλά και την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδ. Σταδίου, στο οποίο επρόκειτο να βγει στο σφυρί η πρώτη κατοικία όπου στεγάζεται η οικογένεια που αναφέραμε, η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ανακοίνωσε ότι αναβάλει τον πλειστηριασμό και ότι θα προχωρήσει "σε διαδικασία τακτοποίησης σύμφωνα με τις πάγιες λύσεις ρυθμίσεων και τις δυνατότητες και προτάσεις  του πελάτη".

Μπροστά μας πάντως έχουμε δεκάδες παρόμοιες, μάχες αφού και αυτή την βδομάδα έχουν προγραμματιστεί εκατοντάδες πλειστηριασμοί, αρκετοί απ' των οποίων αφορούν πρώτες κατοικίες φτωχών ανθρώπων.

Η αλληλεγγύη που στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται σε κινητοποιήσεις για να ματαιώσουμε πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, φέρνει αποτελέσματα. Να φτιάξουμε όσα γίνεται πιο δυνατό μέτωπο ώστε να ματαιώσουμε τα εγκληματικά σχέδια κυβέρνησης - τραπεζιτών που έχουν στόχο να αφήσουν χιλιάδες ανθρώπους της τάξης μας άστεγους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger