Home » , » "Προληπτικές προσαγωγές" μελών του "Ρουβίκωνα". Μια εξέλιξη που αφορά όλους μας.

"Προληπτικές προσαγωγές" μελών του "Ρουβίκωνα". Μια εξέλιξη που αφορά όλους μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 | 8:12 μ.μ.


Εξω πέσαμε στην εκτίμησή μας για τους λόγους που οι κατασταλτικοί μηχανισμοί το τελευταίο διάστημα έχουν εξαπολύσει μπαράζ προσαγωγών μελών του "Ρουβίκωνα".

Ηρθε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος της "Καθημερινής" Γιάννης Σουλιώτης και μας έβγαλε από την πλάνη του ισχυρισμού μας.

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η αίσθηση μας ότι "ο για χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος και στην συνέχεια έμμισθος του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη του ΔΟΛ κλπ Γιάννης Λοβέρδος, μας παραδίδει ιστορικά μαθήματα και μας εξηγεί γιατί τελευταίο διάστημα έχουμε συνεχείς προσαγωγές στης Ασφάλεια μελών του Ρουβίκωνα", όπως γράφαμε.

Η αλήθεια είναι, όπως γράφει η "Καθημερινή" αυτό που διατυπώνουν στην φυλλάδα του Αλαφούζου στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. "Το «δόγμα» των προσαγωγών που εφαρμόζει η Ασφάλεια έχει σκοπό να ασκήσει πίεση στα μέλη της συλλογικότητας, με τελικό στόχο να περιοριστεί η δράση της".

Την απάντηση της αναρχικής ομάδας σ' αυτές τις ασφαλίτικες μεθοδεύσεις την διαβάζουμε σε κείμενο που έχει αναρτήσει στο indymedia.

Το ζήτημα όμως δεν είναι τόσο απλό και δεν αφορά μόνο τον "Ρουβίκωνα". Αν παγιωθούν τέτοιες πρακτικές και οι "προληπτικές προσαγωγές" γίνουν καθημερινό καθεστώς, τότε μετά τα μέλη του "Ρ" θα ρθει η σειρά όλων μας, ή μάλλον όσων οι δράσεις και κινητοποιήσεις δεν έχουν την "έγκριση" των ασφαλίτικων μηχανισμών.

Αν και δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα συμβεί, θεωρούμε ότι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν όλες οι αναρχικές και αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες και όχι μόνο,  είναι να καταδικάσουν με ανακοινώσεις τους αυτή την αστυνομική τακτική.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger