Home » , » Οι χρήστες του διαδικτύου εξακολουθούν να σχολιάζουν την επίθεση στο Α.Τ Ομόνοιας

Οι χρήστες του διαδικτύου εξακολουθούν να σχολιάζουν την επίθεση στο Α.Τ Ομόνοιας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 | 11:18 μ.μ.

Ασχετα αν ισχύει η όχι η εκτίμηση ότι το διαδίκτυο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, είπαμε να δούμε τις καινούργιες τοποθετήσεις των χρηστών του σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Είναι κάτι που είχαμε κάνει και χτες, αλλά επανερχόμαστε για να δούμε αν υπάρχουν θαμώνες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμμερίζονται την άποψη ότι τέτοιες ενέργειες λαϊκής αντιβίας συμβάλουν ώστε να ενταθεί η καταστολή και η αστυνομοκρατία.
(Εμείς προφανώς δεν έχουμε τέτοιες απορίες, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο ρόλος των κατασταλτικών μηχανισμών, στην αστική δικτατορία που βιώνουμε).

Και πραγματικά αυτό που (ξανα)διαπιστώσαμε είναι εντυπωσιακό. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού (και όλοι επώνυμοι από τον δεξιό και ακροδεξιό χώρο), αυτοί που αποδοκίμασαν το περιστατικό.
(Φυσικά υπήρξαν και οι ανακοινώσεις από το ΚΚΕ και την ΛΑΕ που το καταδίκασαν αλλά αυτές ήταν αναμενόμενες).

Να υποθέσουμε ότι πάσχει το πολιτικό κριτήριο των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι αν δεν επιδοκίμασαν ανοιχτά την ενέργεια της επίθεσης, αντιμετώπισαν ειρωνικά και με σκωπτικό τρόπο της αντιδράσεις που υπήρξαν εκ μέρους των μπάτσων ή αυτοί που μας μιλάνε ότι τέτοιες πράξεις "είναι βούτυρο στο ψωμί του κράτους" είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Αφήνουμε εσάς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, παραθέτοντας καινούργια σχετική "σοδειά"  από διαδικτυακά σχόλια:
















  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2018 στις 9:24 π.μ.

Ξεπερνάω τις γελοιοτητες των μπατσων κ των μμε για τους δηθεν τραυματισμούς παρατηροντας οτι στα τουιτς που βαλατε πολυ συριζαιοι κοροιδευουν τους μπατσους της δικης τους κυβερνησης.Μαλλον ετοιμαζουν "αριστερη" στροφη και ετοιμαζονται για αντιπολιτευση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger