Home » , , » Εχασαν τον ύπνο τους κάποιοι απ' το καθηγητικό κατεστημένο της Φιλοσοφικής σχολής και αντιδρούν σπασμωδικά μετά την παρουσία του "Ρουβίκωνα" στο Πανεπιστήμιο

Εχασαν τον ύπνο τους κάποιοι απ' το καθηγητικό κατεστημένο της Φιλοσοφικής σχολής και αντιδρούν σπασμωδικά μετά την παρουσία του "Ρουβίκωνα" στο Πανεπιστήμιο

Από giorgis , Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 | 1:44 π.μ.

Του Γ.Γ.

Δεν μας τα λέει καθόλου καλά το πρυτανικό κατεστημένο της Φιλοσοφικής Σχολής, το οποίο αποφάσισε να προβεί "συμβολική αναστολή λειτουργία της σχολής", σήμερα Πέμπτη 18 Οκτώβρη, σαν μορφή αντίδρασης στο ότι ο "Ρουβίκωνας" απέκτησε γραφεία στην σχολή.

Αρχικά να κάνουμε μια ερώτηση στους κ.κ καθηγητές/ιες της Φιλοσοφικής. Είναι αλήθεια αυτό που μας καταγγέλλουν, μέλη της αναρχικής ομάδας, ότι συνοδευόταν από μπράβους (!!!) όταν παρατάχθηκαν έξω από το γραφείο που έθεσε σε λειτουργία ο "Ρουβίκωνας", στη σχολή;
Αν συνέβη κάτι τέτοιο είναι ανήκουστο!
Γιατί έγινε και ποιος είχε την πρωτοβουλία;

Από κει και πέρα, όπως λέει το έγκυρο ρεπορτάζ μας, αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι/ες "επιφανείς" διδάσκοντες σ' αυτή την σχολή έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Οι καταγγελίες που δέχεται ο "Ρ" για καθηγητές αυτού του Πανεπιστημίου οι οποίοι  χρηματίζονται και εκβιάζουν φοιτητές, διαδέχονται η μια την άλλη.
Και προφανώς δεν θα ενθουσιαστούν όταν δεχθούν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Αυτή είναι η μια πλευρά. Η άλλη και εξ' ίσου σοβαρή, έχει να κάνει με το ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να καθορίζουν ποιες φοιτητικές παρατάξεις μπορούν να έχουν χώρο στην Φιλοσοφική. Στο κτήριο που στεγάζεται το Πανεπιστημιακό αυτό ίδρυμα, έχουν γραφεία η ΔΑΠ, η Πανσπουδαστική, η ΠΑΣΠ και άλλες φοιτητικές παρατάξεις.
Ετσι και ο "Ρ" έφτιαξε το δικό του σχήμα που το ονόμασε "Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνας".
Επρεπε να πάρει την "άδεια" από τις Πρυτανικές Αρχές και  την Κοσμητεία, για να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο;
Και που αντιστρατεύεται η "εύρυθμη λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής", όπως μας γράφουν,με την λειτουργία γραφείων της φοιτητικής παράταξης του "Ρουβίκωνα; .

Παν καλά οι άνθρωποι;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger