Home » , » "Θα μπορούσα να είμαι νεκρός" καταγγέλλει νεολαίος της Λευκίμμης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ΜΑΤατζήδες (Βίντεο)

"Θα μπορούσα να είμαι νεκρός" καταγγέλλει νεολαίος της Λευκίμμης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ΜΑΤατζήδες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 | 8:55 μ.μ.

Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε κάνει ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε: "Μπάτσοι και κυβέρνηση θέλουν θύματα στην Λευκίμμη;".
Σήμερα δυστυχώς, με το νέο επεισόδιο μπατσάδικης κτηνωδίας που έρχεται στην δημοσιότητα, μας κάνει να υποθέτουμε ότι αν συνεχιστεί το σκηνικό τρομοκρατίας και αστυνομικής προκλητικότητας το να θρηνήσουμε θύματα είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποκλείσουμε.

Και αυτό το γράφουμε με αφορμή την δημόσια καταγγελία που κάνει 23χρονος κάτοικος της Λευκίμμης ο οποίος καταγγέλλει τον άγριο και απρόκλητο ξυλοδαρμό του από τα ΜΑΤ .
"Θα μπορούσα να ήμουν νεκρός",  αφού με "χτυπούσαν με γροθιές, σφαλιάρες και κλοτσιές" καταγγέλλει ο ίδιος κάνοντας αναφορά στην εύθραυστη υγεία του.

Και όλα αυτά χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή αφορμή.
Τα όσα ανέφερε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό START, από τον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, είναι ανατριχιαστικά. Οι μπάτσοι, τον έβρισαν χυδαία και αφού τον είχαν ρίξει κάτω από τα χτυπήματα συνέχισαν να τον βαράνε, ενώ αυτός εκλιπαρούσε να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό του και μάλιστα δεχόταν χτυπήματα στο σημείο του σώματος του που πρόσφατα είχε χειρουργήσει.

Το θύμα βασανισμού κατέθεσε μήνυση εναντίον των μπάτσων βασανιστών του αν και συνήθως αυτές οι ενέργειες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο. Στο παρακάτω βίντεο ο νεαρός που δέχτηκε στο κορμί του την βαρβαρότητα των μπάτσων περιγράφει πολύ χαρακτηριστικά το γεγονός.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger