Home » , » H Ουάσιγκτον εξαγοράζει τους βουλευτές των Σκοπίων για την ψήφο τους υπέρ ΝΑΤΟ και ΕΕ

H Ουάσιγκτον εξαγοράζει τους βουλευτές των Σκοπίων για την ψήφο τους υπέρ ΝΑΤΟ και ΕΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 | 5:34 μ.μ.

Και ο Πρεσβευτής στην Αθήνα στην Επιχείρηση.

Réseau International, INA, 10 Octobre 2018

[Το σκανδαλώδες κατωτέρω δημοσίευμα του Πρακτορείου ΜΙΝΑ  θα μπορούσε ίσως να κριθεί ανάξιο αναπαραγωγής από το προσεκτικό γαλλικό ηλεκτρονικό δελτίο ενημέρωσης και παρουσίασης του στο ελληνικό κοινό.
Συμβαίνει όμως ότι το ΜΙΝΑ (Μακεδονικό Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων) μεταδίδει συχνά σοβαρές αποκλειστικές ειδήσεις, που δημοσιεύονται σε διεθνή όργανα ενημέρωσης όπως  oι Asia Times, η Eurasia Review κ.α. –κάτι που δεν αφέθηκε ποτέ το ΑΠΕ και να πλησιάσει.
Επιπλέον έχουμε την προσωπική μαρτυρία  υπουργού Αμύνης της κυβέρνησης Ρέιγκαν στον νέο τότε συνάδελφό του Πωλ- Γκραιγκ Ρόμπερτς πως σάκοι με δολάρια εξηγούν την ευθυγράμμιση Ευρωπαίων ηγετών στην αμερικανική πολιτική. Το κραυγαλέο ελλαδικό πανομοιότυπο προηγούμενο της Αποστασίας, εμποδίζει δυστυχώς την ενστικτώδη πατριωτική αντίρρηση ότι αυτά στην Ελλάδα είναι … αδιανόητα].

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού

«Οι Μακεδόνες απέρριψαν την ένταξη  στο ΝΑΤΟ και στην Ε Ε που τους πρότεινε η κυβέρνηση Ζάεφ, με  το δημοψήφισμα της 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ, οι γενικοί γραμματείς του ΝΑΤΟ και της Ε Ε συνιστούσαν να παρακαμφθεί η λαϊκή οργή και να συνεχιστεί η διαδικασία, αυτήν την φορά από την κοινοβουλευτική οδό.

Κατά τον Μιλένκο Νεντελκόφσκι, η Ουάσιγκτον αμέσως εξουσιοδότησε ένα πρόγραμμα εξαγοράς των ψήφων των βουλευτών, αποκαλύπτει το Πρακτορείο ΜΙΝΑ.

Ένας υπεύθυνος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «ο πράκτορας Τέσλα» ( ψευδώνυμο του Μίτκο Μπουρσέσκι, άνοιξε γραφείο σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, ιδιοκτησίας του Σάσο Μιγιάλκο, ανεψιού του πρώην πρωθυπουργού Νικόλα Γκρουέφσκι. Εκεί  πηγαίνουν,  ένας-ένας, οι βουλευτές για να εισπράξουν δυόμιση εκατομμύρια δολάρια έκαστος.

Την επιχείρηση πιλοτάρουν οι  πρεσβευτές των ΗΠΑ στα Σκόπια, Τζες Μπαίηλι,  (που επόπτευσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο εναντίον της Λιβύης) και στην Αθήνα, Τζέφρι Πάϊατ (που οργάνωσε το πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία).

Κατάφεραν να εγγράψουν στην ημερήσια διάταξη της  Βουλής την αλλαγή του ονόματος της χώρας, που αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. Η Ψηφοφορία έχει καθοριστεί για τις 16 Οκτωβρίου, δηλαδή την ίδια μέρα που αναμένεται η δικαστική απόφαση για  μια δεκάδα εθνικιστών βουλευτών που διώκονται με την κατηγορία ότι κατασκόπευαν το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Το σχέδιο των πρεσβευτών είναι να αρθεί η βουλευτική ασυλία αυτών των βουλευτών, ώστε να μην μπορούν να ψηφίσουν. Υπολογιζομένων και των ψήφων των βουλευτών που εξαγοράσθηκαν, θα εξασφαλιστεί έτσι, δια της μηχανικής, η πλειοψηφία υπέρ της πρότασης Ζάεφ».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger