Home » , » Αλλος ένας "θάνατος-δολοφονία για ένα κομμάτι ψωμί"

Αλλος ένας "θάνατος-δολοφονία για ένα κομμάτι ψωμί"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 | 8:35 μ.μ.

Το εργατικό αίμα που χύνεται καθημερινά στα εργατικά "ατυχήματα" - εργοδοτικές δολοφονίες δεν έχει τέλος. Ειδικά για τους εργάτες καθαριότητας στους ΟΤΑ "ο θάνατος-δολοφονία για ένα κομμάτι ψωμί", πάει να γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Μόλις την Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2018 δύο εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ασπροπύργου ενώ εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας πεζοδρομίων, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει την ζωή του και ο άλλος να τραυματιστεί σοβαρά και να βρεθεί νοσηλευόμενος στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σήμερα όπως μας ενημερώνει με ηλεκτρονικό μήνυμα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ, άλλος ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα, οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου  Αλίμου άφησε την τελευταία του πνοή παλεύοντας για το πενιχρό του μεροκάματο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το όχημα που οδηγούσε κατευθυνόμενος  στην χωματερή Λιοσίων ανετράπη -για άγνωστους λόγους μέχρι αυτή την στιγμή- και ο οδηγός σοβαρά τραυματισμένος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Όλγα.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος εργάτης έχασε την μάχη με την ζωή και το όνομα του προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των ταξικών αδελφών μας "αναλώσιμων" εργατών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger