Home » , » Παραπαιδεία, εκμετάλλευση, εθνικισμός και άγιος ο Θεός.

Παραπαιδεία, εκμετάλλευση, εθνικισμός και άγιος ο Θεός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 | 5:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Ο Μητσοτάκης την επόμενη των εκλογών θα αμφισβητηθεί από αρχηγός της ΝΔ. Ο κόσμος δεν ψηφίζει ανθρωποφάγους, οτιδήποτε κι αν λένε οι «μαϊμούδες» που τις αποκαλούν «δημοσκοπήσεις».
Μπορεί να έχει άχτι το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα αυτοκτονήσει δίνοντας σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο, άπληστο και αδίστακτο, εξουσία. Θα το δείτε, όταν έρθει η ώρα.
Είναι όμως υποχρέωσή μας να σχολιάσουμε το πρόγραμμα της ΝΔ. Πρόγραμμα εκμετάλλευσης, εξόντωσης και λεηλασίας. Είναι πολλά που θα μπορούσαμε να πούμε, λόγω χώρου θα μιλήσουμε για τα βασικά στην Παιδεία. 

Ο Μητσοτάκης λέει «ότι τα προγράμματα σπουδών εμπλουτίζονται με νέες μεθόδους διδασκαλίας και νέες εκπαιδευτικές θεματικές, όπως η επιχειρηματικότητα…»
Τις δήθεν νέες μεθόδους της ΝΔ τις ξέρουμε και από το παρελθόν. Θα σταθούμε λίγο στη θεματική της επιχειρηματικότητας.

Τα νέα παιδιά θα υποστούν πλύση εγκεφάλου στα σχολεία. Θα θεωρείται φυσικό η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, η ελαστική εργασία, η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων. Θα θεοποιείται το κέρδος, ο ανταγωνισμός, και βέβαια θα υπάρχει η απαραίτητη αντικομουνιστική προπαγάνδα.
Ο νεοφιλελευθερισμός και ο φασισμός θα διδάσκονται και οι επιδόσεις σε αυτούς τους τομείς θα βαθμολογούνται.

Το πόση έμφαση δίνεται σε αυτό φαίνεται από το επόμενο που λέει η ΝΔ «Καθιερώνεται η δυνατότητα "άσκησης" σε επιχειρήσεις, ώστε οι μαθητές να εξοικειώνονται με την πραγματική οικονομία, και να επιλέγουν το αντικείμενο σπουδών τους με μεγαλύτερη σιγουριά».
Δηλαδή οι μαθητές θα εργάζονται ΤΖΑΜΠΑ στους επιχειρηματίες. Παιδική εργασία για περισσότερα κέρδη των επιχειρήσεων, όπως γίνεται σε χώρες του 3ου κόσμου, όπως γίνονταν πριν την εμφάνιση του Μαρξ και των απόψεων του.

Αργότερα, όποιοι πτυχιούχοι με προσόντα είναι εργατικοί, υπάκουοι και θέλουν να δουλεύουν νυχθημερόν για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς δικαιώματα, θα παρακαλάν γονατιστοί να τους προσλάβουν οι επιχειρηματίες.
Τα μέτρα του ΔΝΤ και της ΕΕ επεκτείνονται και η άγρια ανθρωποθυσία στο βωμό της αισχροκέρδειας συνεχίζεται.

Φυσικά καταργείται το άσυλο (το έχει πει κατ’ επανάληψη), ενώ οι ιδιώτες αναλαμβάνουν την Παιδεία. Όποιος έχει λεφτά σπουδάζει, όποιος δεν έχει παρακαλά να καθαρίζει σκουπίδια. Μισθός δεν δίνεται, αλλά ότι βρει στα απορρίμματα δικό του. Όπως Αμερική.

Εξετάσεις, εξετάσεις και πάλι εξετάσεις. Δεν είμαστε κατά των εξετάσεων, αλλά έτσι όπως το κάνει, ενισχύεται η βαθμοθηρία και φυσικά η παραπαιδεία. Είπαμε όποιος έχει λεφτά θα προχωρά οι υπόλοιποι ας πεθάνουν της πείνας. Νεοφιλελευθερισμός.

Τα παραπάνω αφορούν μόνο το ένα από τα πέντε φάσκελα, τους πέντε άξονες, που θέλει να δώσει ο Βρικόλακας στην Παιδεία. Μια Παιδεία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Κεφαλαίου. Μια Παιδεία που θα ετοιμάζει φτηνά εργατικά χέρια, σκλάβους. Μια νεοφιλελεύθερη Παιδεία δηλαδή μια Παιδεία που είναι παιδεμός.

Ευτυχώς θα γλυτώσουμε σύντομα από το Μητσοτάκη. Σκοπός όμως είναι να γλυτώσουμε από όλους αυτούς.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger