Home » , » 93 οι πολύ σοβαρά τραυματισμένοι διαδηλωτές στην Γαλλία (Ενδεικτικό βίντεο της μπατσάδικης βαρβαρότητας)

93 οι πολύ σοβαρά τραυματισμένοι διαδηλωτές στην Γαλλία (Ενδεικτικό βίντεο της μπατσάδικης βαρβαρότητας)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 | 9:30 μ.μ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Liberation -εμείς την είδηση την συναντάμε στον προσωπικό λογαριασμό που έχει η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά στο twitter- από την έναρξη των κινητοποιήσεων των Κίτρινων Γιλέκων στις 17 Νοέμβρη μέχρι το Σάββατο Γενάρη, 93 διαδηλωτές τραυματίστηκαν σοβαρά εκ των οποίων 13 διαδηλωτές έχασαν το μάτι τους, από αστυνομικά πυρά!

Από την ίδια πηγή πληροφορούμαστε ότι αφίσες στο Μπορντώ καταγγέλλουν την αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών στις κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων. Σε κάθε αφίσα κάτω από το όνομα του ματωμένου πολιτικού αναγράφεται το όνομα του  τραυματισμένου διαδηλωτή, πως και πότε τραυματίστηκε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εξέλιξη ότι οι κινητοποιήσεις των "Κίτρινων Γιλέκων" δεν περιορίζονται στις συγκεντρώσεις που κάνουν κάθε Σάββατο αλλά επιλέγουν και άλλες μορφές αγώνα με χαρακτηριστική την περίπτωση ότι χτες στην Τουλούζη έστησαν μπλόκα κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διόδια στην  εμποδίζοντας την κυκλοφορία σε δεκάδες φορτηγά σε μια προσπάθεια να μπλοκάρουν τη γαλλική οικονομία

 Είναι πολύ ενδεικτικό για την μπατσάδικη κτηνωδία στην Γαλλία το παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger