Home » , » Πατριώτες σε τιμή ευκαιρίας

Πατριώτες σε τιμή ευκαιρίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 | 2:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα μείνουν στην κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ; Να κι μείνουν, να κι φύγουν. Δεν μας νοιάζει ποιος δήμιος θα μας εκτελέσει κατ' εντολή των τοκογλύφων. Σκοπός είναι να γλυτώσουμε από τις ορδές των κλεφτών που λεηλατούν τη καθημερινά τη χώρα, είτε αυτές είναι πορτοκαλί, είτε γαλαζοπράσινες, ή ψεκασμένες.

Καπιταλισμό έχουμε, το μεγάλο σκυλόψαρο θα φάει τα μικρά, έτσι οι τσόντες και τα δεκανίκια θα εξαφανιστούν. Ο κόσμος που ψήφισε πριν μικρά κόμματα δεν ήθελε ανεργία, φτώχεια, καταπίεση, διαφθορά, λεηλασία, ξεπούλημα και εξαθλίωση. Ψήφισε με την ελπίδα πως θα αλλάξει κάτι, αλλά του προέκυψαν οι ίδιοι απατεώνες.

Οι ΑΝΕΛ χωρίζονται σήμερα σε δυο μέρη: Σ' αυτούς που φοβούνται καθώς πλησιάζουν οι εκλογές και σε αυτούς που είναι πιο ψύχραιμοι.
Ο Πάνος είναι στην κατηγορία "πανικόβλητοι". Καθώς φοβάται πως θα αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη καρέκλα του Υπουργείου Άμυνας, προβαίνει σ' απελπισμένες κινήσεις: Προσπαθεί να το παίξει "πατριώτης", μήπως την τελευταία στιγμή μπει στη Βουλή, όπως την προηγούμενη φορά. Δεν είναι όμως κάθε μέρα τ' Άϊ- Γιαννιού.

Θα μείνει εκτός, εκτός αν πάει μ' όσους του απέμειναν στο ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ. Αυτό κάνουν οι ψύχραιμοι τυχοδιώκτες. Διαπραγματεύονται την ψήφο τους. Σου λέει, "αν γίνουν εκλογές, τη βάψαμε. Ας φάμε τώρα ότι προλάβουμε και μετά βλέπουμε".
Επομένως υπάρχουν πρόθυμοι να στηρίξουν τον Αλέξη κι ας τον Πάνο να λέει κουταμάρες. Μη νομίσετε πως τον πιστεύει κανείς. Εντελώς καμένος μπορεί να κάνει μπλόφα στηρίζοντας στο τέλος το ΣΥΡΙΖΑ ή μπορεί να φύγει προσπαθώντας με μια τούμπα να ξαναπάει ΝΔ. Πιθανό είναι και να μείνει μόνος, να του φύγουν όλοι αφήνοντας του το σήμα του κόμματος.
Πάνο, άλλου είναι το πρόβλημα, όχι στο σήμα. Κι ο Κούλης θα το καταλάβει σύντομα.

Ότι κι αν κάνει, σκοτιστήκαμε. Βέβαια, καθώς πλησιάζουν εκλογές, ανοίγουν περισσότερο το στόμα, να μασήσουν μεγαλύτερη μπουκιά.
Σκοτώνονται ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί συγγενείς, για το ποιος θα αρπάξει τα περισσότερα.

Μια και μιλάμε για τον Πάνο, η Ντόρα τον κατηγόρησε πως κάνει χατίρια σε φίλους του, αναφερόμενη στην αναβάθμιση των F-16. Είχαμε πει πως ότι παίρνουμε είναι καπελωμένο. Έχει τη μίζα του, την οποία πληρώνουμε εμείς.
Εκείνο που δεν λέει ο γάιδαρος στον κεφάλα πετεινό είναι πως "η φύλακας της ηθικής" προσπαθεί να τρενάρει την υπόθεση, για να την πάρουν οι δικοί της κομματικοί φίλοι που έχουν τις ανάλογες ιδιωτικές εταιρείες. Στο κόλπο και κάποιοι ακροδεξιοί που χαρτζιλικώνονται από τους επιχειρηματίες. Πατριώτες σε τιμή ευκαιρίας.

Όπως ξέρουμε, ο καυγάς είναι για το πάπλωμα. Θέατρο παίζουν όλοι, αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν μιούζικαλ ώστε να διασκεδάσουμε περισσότερο. Γιατί θρίλερ δεν τους βγαίνει με τίποτα.
Φαρσοκωμωδία είναι από αυτές με λίγο σεξ, λίγο τραγούδι και πολλά ψέματα:

Πάνος: "Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια..."
Αλέξης: "Που θα πας και θέλεις να μ' αφήσεις; Που θα πας, σε μένα θα γυρίσεις..."
Πάνος: "Από τα πολλά που μου `χεις καμωμένα, δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια..."
Αλέξης: "Να κι αν με θέλεις, να κι αν δε με θέλεις. Τα πράγματά σου μάζεψε και τράβα όπου θέλεις"
Και η ανατροπή:
Πάνος: "Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω, δεν πάω πουθενά, η αγάπη μου είσαι συ και δε σ' αφήνω...
Και φινάλε με ντουέτο: "Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος..."

Ενώ εμείς χορεύουμε το χορό του Ζαλόγγου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger