Home » , » Οι προδότες θα είναι εκεί.

Οι προδότες θα είναι εκεί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 | 1:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Εφιάλτες, οι δωσίλογοι που πούλησαν ολάκερη τη χώρα στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους θα προσπαθήσουν ακόμα μια φορά να διώξουν τη ρετσινιά με αλαλαγμούς και φανφάρες.
Η σημαία που θα κρατάνε είναι ο φερετζές του προδότη, του συνεργάτη των κατακτητών, του νέου μαυραγορίτη.

Πούλησαν το λαό, κατέστρεψαν τη χώρα απ' άκρη σ' άκρη και νοιάζονται δήθεν για ένα κομμάτι της. Ας δούμε λοιπόν πόσο νοιάστηκαν για την Ελληνική Μακεδονία. 

Μια πολυεθνική κατέστρεψε εντελώς μια μεγάλη περιοχή, ένα πανέμορφο δάσος, δηλητηρίασε έδαφος, υπέδαφος, νερό κι αέρα. Ο κόσμος στην πλειοψηφία του δεν ήταν απλά αντίθετος, έδωσε μάχη με τις δυνάμεις καταστολής, να προστατέψει τα παιδιά του από τη μόλυνση.

Για τους αδίστακτους εκμεταλλευτές η ολοκληρωτική καταστροφή ήταν "επένδυση"! Όταν πρόκειται για πολύ πλούσια αφεντικά ο πατριωτισμός πάει περίπατο. Έτσι πάνε με τους Καναδούς και όχι με τους Έλληνες κατοίκους.
Που είναι η εθνικοφροσύνη τους; Δεν είναι στη Μακεδονία οι Σκουριές;

Μια ζωή υποκρισία και προδοσία. Οι πρόγονοι τους έκαναν τεμενάδες στους Τούρκους. Ήταν οι βολεμένοι κοτζαμπάσηδες και οι παπάδες, που κοίταγαν τα προνόμια τους.

Όταν έπειτα από πολλά χρονιά ήρθαν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο εξ αιτίας της καταστροφής που έγινε χάρη στους πατριδοκάπηλους λάτρεις της "Μεγάλης Ιδέας", κοίταγαν να τους εκμεταλλευτούν, ενώ τους έβριζαν. Ξεχάστηκε κι αυτό με τα χρόνια.

Στην Κατοχή οι ταγματασφαλίτες παππούδες τους κυνηγούσαν Έλληνες και Σλάβους κομμουνιστές σε Γιουγκοσλαβία κι Ελλάδα, όσους αντιστέκονταν στους Βούλγαρους, Γερμανούς και Ιταλούς φασίστες.
Ο φασισμός που θαυμάζουν τόσο, έφερε τη λεηλασία, την αρπαγή, τους βιασμούς, τα βασανιστήρια, τις εκτελέσεις, το κάψιμο ολόκληρων χωριών. Τον πόλεμο και την πείνα.

Αλλά και μετά δε σταμάτησαν. Όλα αυτά τα χρόνια σκότωναν και τρομοκρατούσαν όσους πράγματι αντιστάθηκαν, παίρνοντας εκδίκηση για την μεγάλη ήττα των ναζί συμμάχων τους.

Τα αφεντικά τους άλλαξαν. Τη θέση των Γερμανών πήραν οι Εγγλέζοι, μετά οι Αμερικάνοι και τώρα ξανά οι Γερμανοί. Αυτοί όμως παρέμειναν ίδιοι: Διεφθαρμένοι, σαδιστές, άρπαγες τραμπούκοι εγκληματίες και φονιάδες.

Όταν η πλειοψηφία είπαμε καθαρά πως δεν θέλουμε άλλο Μνημόνιο, αυτοί τάσσονταν με τους Ευρωπαίους δυνάστες, τους νέους τυράννους του Ελληνικού λαού. Τους είπαμε τότε ξανά αυτό που είναι: Πουλημένοι, προδότες. 

Γι αυτό θέλουν τόσο πολύ τις φιέστες. Πρέπει να δείξουν πως τάχα είναι "πατριώτες".
Ο φασίστας ποτέ δεν είναι πατριώτης. Πάντα βλάπτει τη χώρα του, γιατί βλάπτει όλους όσους δεν είναι σαν κι αυτόν.
Όπου επικράτησε ο φασισμός η χώρα διαλύθηκε, κομματιάστηκε.

Θυμούνται την Κύπρο; Κι εκεί πήγαν να το παίξουν "πατριώτες". Και χάθηκαν χιλιάδες μαζί με το μισό νησί. Όταν ήρθε η ώρα της επιστράτευσης σε ποιους να δώσουν όπλα; Σ' όσους βασάνιζαν;

Τώρα (λένε) κόπτονται για τη Μακεδονία. Ας κάνουν ότι φιέστες θέλουν. Ο πατριώτης φαίνεται στις δυσκολίες. Σήμερα φαίνονται οι πατριδοκάπηλοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger