Home » , » Συνεχώς βρίσκονται νεκροί κρατούμενοι στις φυλακές και αυτό δεν απασχολεί κανέναν!

Συνεχώς βρίσκονται νεκροί κρατούμενοι στις φυλακές και αυτό δεν απασχολεί κανέναν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 | 1:33 μ.μ.


Δεν είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε ότι συνεχώς βρίσκονται νεκροί κρατούμενοι στις φυλακές και αυτό να μην απασχολεί κανέναν! Δεν μπορεί συνέχεια να μαθαίνουμε για θανάτους συνανθρώπων μας μέσα σε "σωφρονιστικά ιδρύματα" και αυτό να είναι ένα γεγονός που μόνο σε ένα μονόστηλο ΜΜΕ αξίζει να φιλοξενηθεί και οι "αρμόδιοι" απλώς να παρακολουθούν μια λίστα θανάτου να μεγαλώνει!

Μόλις στα τέλη του περασμένου μήνα είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Μέσα σε ένα μήνα βρέθηκαν τρεις κρατούμενοι νεκροί στα κελιά τους!". Εκεί όχι απλώς προσπαθούσαμε να προσεγγίζουμε τις αιτίες αυτού του τραγικού φαινομένου, αλλά ελπίζαμε, με τις διασπάσεις που έχει πάρει, ότι κάποιοι απ' τους υπευθύνους για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές θα προσπαθούσαν να το αντιμετωπίσουν. Φρούδες ελπίδες.

Κι αυτό το διαπιστώνουμε από την σημερινή είδηση που έρχεται στην δημοσιότητα η οποία μας γνωστοποιεί ότι άλλος ένας 66χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.
"Εικάζεται ότι ο θάνατός του προήλθε είτε από παθολογικά αίτια. Πλέον, η ιατροδικαστική έκθεση που θα διενεργηθεί θα ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου του 66χρονου κρατούμενου", συμπληρώνει το δημοσίευμα αποφεύγοντας να κάνει την παραμικρή αναφορά πώς γίνεται σε χώρους που υποτίθεται έπρεπε να υπάρχει η στοιχειώδης ιατρική παρακολούθηση όσων βρίσκονται έγκλειστοι εκεί, συνεχώς έχουμε περιπτώσεις ανθρώπων να πεθαίνουν από παθολογικά αίτια! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger