Home » , » Ακολουθώντας την "λογική" Κυρανάκη περί Ρουβίκωνα, Κουφοντίνα και "τρομοκρατικών οργανώσεων"

Ακολουθώντας την "λογική" Κυρανάκη περί Ρουβίκωνα, Κουφοντίνα και "τρομοκρατικών οργανώσεων"

Από giorgis , Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 | 11:26 π.μ.

Του  Γ. Γ.

Δεν μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ. ονειρεύονται να επαναφέρουν το "κράτος του νόμου και του χωροφύλακα" που είχε επιβάλλει ο πολιτικός τους πρόγονος, η ΕΡΕ, Μας αιφνιδίασε όμως να ακούμε να δηλώνουν τόσο ξεκάθαρα ότι σκοπεύουν να εξαπολύσουν ένα κυνήγι μαγισσών, με πρόσχημα την "τρομοκρατία".

Και αναφερόμαστε στις δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Δεν είναι απλώς ότι προαναγγέλλει την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ' όπου θα οδηγηθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι και δεν θα μπορούν να παίρνουν άδειες. Ούτε ότι θα καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο. Αυτά τα έχει πει και ο αρχηγός του.

Τα όσα χρέωσε όμως στον "Ρουβίκωνα" δεν έχει τολμήσει να τα ισχυριστεί και ο πιο "μαύρος" δημοσιολόγος, και το ρεσιτάλ τρομοϋστερίας που επιδόθηκε είχαμε να το παρακολουθήσουμε εδώ και πολύ καιρό.

Τα όσα μας είπε -σε συνέντευξη του στον ρ/σ Realfn- άνετα θα μπορούσαν να υπάρχουν σε κείμενο  του ναζιστικού μορφώματος. Οι εκτιμήσεις του Κυρανάκη δεν απέχουν ούτε εκατοστό από αυτά που κατά καιρούς ακούμε από στελέχη του Μιχαλολιάκου!

Ακούστε ρητορική που δεν προέρχεται από χρυσαυγίτη βουλευτή, αλλά από τα χείλη ενός νεοδημοκρατικού στελέχους, προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την θέση που κατέχει:

"Υπάρχουν σαφείς σχέσεις μεταξύ τρομοκρατίας και Ρουβίκωνα. Αυτό αποδείχτηκε από την χαλαρή βόλτα που έκανε ο Κουφοντίνας μαζί με τον αρχηγό του Ρουβίκωνα στην Αθήνα ...Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα και βλέπουμε την  κυβέρνηση να είναι θεατής και κάποιοι να υπερασπίζονται τον Κουφοντίνα. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα δημιουργείται η νέα γενιά τρομοκρατών. Θεωρούμε ότι ο Ρουβίκωνας έχει σχέση μ αυτή την δημιουργία, έχει σχέση μ αυτή την προσπάθεια. Ο Κουφοντίνας και οι πολλές άδειες του έχουν σχέση και αυτό το πράγμα πρέπει ν σταματήσει. Είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας. Είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών". 

Εδώ τώρα τί να πρωτοσχολιάσεις. Κανονικά θα έπρεπε να γράψουμε ότι ο Κυρανάκης λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ και απαξιούμε να ασχοληθούμε μαζί του.

Ομως τα λεγόμενα του, πέρα από ηλιθιότητες είναι και άκρως επικίνδυνα. Πέρα του ότι τώρα "ανακάλυψε" καινούργιο "αρχηγό" του "Ρουβίκωνα" -μέχρι τώρα αυτή την ιδιότητα την απέδιδαν στον Γ. Καλαϊτζίδη- και ξαναπιπίλισε την καραμέλα της τρομολαγνείας, τα όσα επικαλέστηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ ξεπερνούν τα όρια της ανευθυνότητας.

Χωρίς να επικαλεστεί κανένα στοιχείο μας είπε ότι Ρουβίκωνας και Κουφοντίνας "δημιουργούν νέα γενιά τρομοκρατών".
Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε κι εμείς να πούμε ότι η Ν.Δ., συστήνει παρακρατικές ομάδες τύπου "Καρφίτσα" για να εξοντώσει πολιτικούς της αντιπάλους. 

Το τεκμηριώνουμε με τον τρόπο που αιτιολόγησε ο Κυρανάκης την δημιουργία νέων "τρομοκρατικών" οργανώσεων. Τόμπολα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger