Home » , » Συμβουλή προς τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής

Συμβουλή προς τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 | 11:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για την ιδιοκτήτρια", μας λέει η είδηση. 
Γιατί δεν βγάζετε άδειες; Η Βουλή λειτουργεί τόσα χρόνια νόμιμα. Το μεγαλύτερο μπουρδέλο που άνοιξε ποτέ.
"Σημείωση: Στα ιταλικά portello σημαίνει πορτάκι, πορτούλα & στην προκειμένη περίπτωση εννοείται η ξεχωριστή & μικρότερη πόρτα που πρέπει να έχει σύμφωνα με τον ιταλικό νόμο ο οίκος ανοχής στην είσοδο, αν βρίσκεται σε πολυκατοικία".
Δεν είναι απλά "ακατάλληλο για ανήλικους" το άρθρο, είναι και εκπαιδευτικό για ενήλικες.

300 νταβατζήδες εκδίδουν καθημερινά 11.000.000 νοματαίους, αλλά για το Ηθών δεν τρέχει τίποτα! Όχι μόνο αυτό. Οι μπάτσοι φυλάνε τους προαγωγούς και από πάνω.

Οπότε συμβουλή προς τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής: Κάντε το όπως οι πολιτικοί, βγάλτε άδειες. Γιατί δεν είναι ζήτημα ηθικής, είναι οικονομικό το θέμα. Έτσι λειτουργεί η Ελληνική αποικία.

Θα ρωτήσετε, τώρα: "Από ποιον πήρε άδεια η Βουλή"; Μα... από μας! Εμείς όλοι, κάθε φορά που μας δίνουν εκείνο το χαρτί, που ρίχνουμε στην κάλπη, δεν το κοιτάμε καλά. Μάλλον έχουν γράψει μ' αόρατη μελάνι, πως μπορούν να μας κάνουν ότι γουστάρουν άπαξ και τους ψηφίσουμε.

"Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" φώναζε ο κόσμος. Γιατί να καεί το καημένο το μπουρδέλο; Γιατί μας έκαψε; Μας ρήμαξε;
"Φταίτε κι εσείς" μας λένε οι κηφήνες. Δεν πήραμε προφυλάξεις. Έτσι μας γκάστρωσαν οι τοκογλύφοι.

Δεν υπάρχει πιο κακομαθημένο μπάσταρδο από τον τοκογλύφο. Τα θέλει όλα δικά του. Δεν είμαι υπέρ της βίας, όχι, αλλά εδώ μιλάμε για πολύ κωλόπαιδα. Που "αφήνουν το στίγμα τους στην πολιτική" όπως είπε γνωστός ψεύτης.
Καλέ μόνο στίγμα αφήνουν; Από μώλωπες μέχρι κατάγματα. Πολλοί βέβαια δεν αφήνουν τίποτα. Μέχρι χρυσά δόντια παίρνουν.
Τι να το κάνω το δόντι, όταν δεν το χρησιμοποιώ; Είναι κι αυτό μια άποψη...

Να σου τύχει πελάτης σαδιστής, να σε κάνει τουλούμι στο ξύλο. Όχι μόνο αυτό, απαιτεί να σ' αρέσει. "Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάμε"; Αν δεν πόναγα, ίσως να το έκανα. Αλλά μας τσούζει. Δεν πρόκειται να το συνηθίσουμε, να το ξέρετε.

Δεν μας αρέσει το Μνημόνιο, είναι βιτσιόζικο. Δεν μας ρωτάνε όμως. Έρχονται, μας πηδάνε, ενώ τα φράγκα τα παίρνουν άλλοι. Εμείς μόνο τ' αφροδισία και τον πόνο.
Δεν το ευχαριστιόμαστε, είναι κατ' ουσία βιασμός. Μας ανάγκασαν να το κάνουμε, δεν το θέλουμε, εντάξει;

Όχι! Δεν είναι εντάξει. Γιατί πριν τους κάτσουμε, άλλα μας έλεγαν. Πως θα ζήσουμε καλύτερα. Πως θα μας βρούνε δουλειά...
Δεν εννοώ τέτοιου είδους δουλειά. Ένας είπε πως θα χορεύουν οι αγορές και πως θα σκίσει τα Μνημόνια. Τον πιστέψαμε. Και χόρεψε εμάς στο ταψί. Στριπτίζ μας έβαλε να κάνουμε.
Κάθε φορά που έρχεται φάκελος λογαριασμού βγάζουμε κι από ένα ρούχο. Τώρα βγάζουμε και το πετσί. Μας γδάρανε.
ΔΕΗ: Αυτό είναι τρομοκρατία, όχι σκόνες και σαχλαμάρες.

"Πουτάνες στα κρεβάτια σας". Έλληνες στους καναπέδες σας. Ψηφοφόροι στις κάλπες σας.
 Ότι ακούγεται καλύτερο, όπου βολεύεστε. Το πήδημα έτσι κι αλλιώς δεν το γλιτώνουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger