Home » , » Μισές δουλειές του χριστιανοταλιμπάν "αγίου" Αμβρόσιου.

Μισές δουλειές του χριστιανοταλιμπάν "αγίου" Αμβρόσιου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 | 8:24 μ.μ.

Με την πρόταση "Αυτός ο Αμβρόσιος είναι κωλόφαρδος που δεν υπάρχει Θεός!", σχολιάζει χρήστης του διαδικτύου, το πόνημα του δεσπότη Καλαβρύτων, που κυκλοφόρησε σήμερα.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε την ανεκδιήγητη κίνηση αυτή του φιλοχρυσαυγίτη αρχιρασοφόρου, που εκτός των άλλων εδώ και καιρό ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας και έχει καταντήσει ένας γραφικός φασίστας γέροντας.
Αλλωστε για την προσωπικότητα αυτού του "εκπροσώπου του θεού" έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον ιστότοπο μας.

Πάντως το πόση σαπίλα κουβαλάει μέσα του, δεν έχασε την ευκαιρία να μας την δείξει για άλλη μια φορά, με την "έμπνευση" του να κάνει φωτομοντάζ στο τυπικό της "εξoδίου ακολουθίας" που κάνουν οι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στους δεσποτάδες τους που πεθαίνουν, τοποθετώντας στην θέση του νεκρού τον Τσίπρα.

Οσο για τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον της ηγεσίας της επικρατούσης εκκλησίας, που σύμφωνα μ' αυτόν ταυτίστηκε με «τους προδότες της Ορθοδοξίας και τους καταστροφείς της Ελλάδος», αρμόδιος είναι να απαντήσει ο αρχιεπίσκοπος που μέχρι τώρα ταυτίστηκε σε πολλές περιπτώσεις με τις απόψεις αυτού του χριστιανοταλιμπάν.

Μισές δουλειές όμως κάνει ο "άγιος" Καλαβρύτων. Αν ήθελε, εγκαταλείποντας τον επισκοπικό του θρόνο, να μείνει στην ιστορία, έπρεπε να επαναλάβει αυτό που είχε κάνει στο παρελθόν. Να αφορίσει δηλαδή τα άτομα της κυβέρνησης και τους ομόσταυλους του "προδότες" δεσποτάδες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger