Home » , » Ταμ - ταμ - ταμ...

Ταμ - ταμ - ταμ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 | 4:21 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Στην απελπισία τους για την παταγώδη αποτυχία, οι φασίστες, οι ρατσιστές που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα να κάνουν πραξικόπημα αλά Ουκρανία - τρομάρα τους, μας είπαν κι αυτό το κουλό:
Ότι τα χρυσά αυγά με τη σημαία - μπέρτα, τα κοντάρια και τα ρόπαλα ήταν ξένοι! Έδωσαν μάλιστα και φωτογραφία με κάποιον δήθεν "Αφρικανό" να επιτίθεται στα ΜΑΤ.

"Καλέ δεν ήμασταν εμείς, χτυπάει ο αράπης, ο μαύρος, ο σκύλος, ο ταμ, ταμ, ταμ" κι άρχισαν το τραγούδι: "Ταμ, ταμ, ταμ - ταμ, ταμ, ταμ. Ταμ, ταμ, ταμ, - ταμ, ταμ, ταμ"...
Προφανώς νομίζουν πως έχουμε τη νοημοσύνης τους, που είναι μηδενική.

Έλα όμως που ο "Αφρικανός" τσαντίστηκε. Σου λέει "ρε κερατάδες, κατέβηκα από Νάουσα να δείρω κι εσείς με λέτε πρώτα "άπλυτο αναρχικό" και μετά "μαύρο"; Ε όχι, πάει πολύ!
Να με πείτε τραμπούκο το δέχομαι, φασίστα εντάξει, αλλά αναρχοκομμούνι και μάλιστα από την Αφρική; Πάει πολύ"!

Έτσι βγήκε μόνος και μας συστήθηκε!!! Είναι Έλληνας, κάτοικος Νάουσας και ονομάζεται Δημήτρης Ανθρακέας. Μπράβο Ελληναρά μου, μπράβο Δημήτρη μου! Και φυσικά θα μας πεις και τι ψηφίζεις έτσι; Να το ακούνε μερικοί - μερικοί, που σε κατηγορούν άδικα. Δικός σας είναι ρε παιδιά, βέρος ακροδεξιός.

Με συγχωρείτε λίγο να συνέλθω από τα γέλια... Γιατί οι ακροδεξιοί τον έλεγαν "Αφρικανό", ενώ πολλοί άλλοι "μαλάκα". Έλληνας! Να τα λέμε σωστά έτσι;

Πω - πω κάρφωμα! Για να σε ενημερώσω, Δημήτρη μου, το ήξεραν ποιος είσαι. Άλλωστε δεν ήσουν μόνος, ήταν όλη η παλιοπαρέα. Θα μας πεις και τους υπόλοιπους; Μην μας πουν πως είναι από Κίνα. Και πως θα σας ήρθε να επιτεθείτε στα ΜΑΤ, που τόσο αγαπάτε εκεί στη χρυσή ορδή και τη ΝΔ; Αν και κάτι υποψιαζόμαστε, αλλά να μας το επιβεβαιώσεις.

Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή. Οι φασιστές δεν νοιάζονται για τα πιόνια. Δεν νοιάζονται για κανένα, παρά μόνο για τα μεγάλα αφεντικά. Αν για οποιοδήποτε λόγο μια ομάδα τους κατόρθωνε να μπει στο κοινοβούλιο και να δείρει ή ακόμα να σκοτώσει κάνα δυο βουλευτές, οι υπόλοιποι θα τους χειροκροτούσαν.

Αν και πραξικόπημα μόνοι τους δεν είναι ικανοί να κάνουν. Στο προηγούμενο, όπως και στην Ουκρανία, έδωσαν οι Αμερικάνοι οδηγίες. Εκείνο που έγινε σίγουρα ήταν, πως όταν είδαν το φιάσκο, έδωσαν εντολή στους ηλίθιους να επιτεθούν, για να διαλυθεί η συγκέντρωση ώστε
1) να έχουν άλλοθι για την αποτυχία "μας βάρεσαν τα ΜΑΤ και διαλυθούμε"
2) για βγει ο Μητσοτάκης να πει για αδιαλλαξία της κυβέρνησης και αυταρχισμό, καθώς η κυβέρνηση αυτό περίμενε να δείξει τον αυταρχισμό της και
3) Να βγουν τα ΜΜΕ να ζητούν ύπουλα καταδίκη όλων των κινητοποιήσεων των εργαζομένων υπονοώντας πως τα επεισόδια τα ξεκινούν πάντα οι ίδιοι "γνωστοί άγνωστοι".

Μια κουβέντα ακόμα: Αν θέλει η ΝΔ να κάνει μήνυση για τα χημικά και τα δακρυγόνα, μαζί της. Να κάνει όμως και στο Σαμαρά, που αγόρασε τα συγκεκριμένα. Εκτός αν ο πόνος της ήταν που τους έριξαν ληγμένα κι όχι φρέσκα. Επειδή έχουμε φάει αρκετά, να μας που τη διαφορά, να τα ξεχωρίζουμε. Να ζητάμε ημερομηνία λήξης; οκ.

Ναι, είναι τόσο γελοίοι και πολύ περισσότερο επικίνδυνοι...

Υ. Γ.: Για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις, να διευκρινίσουμε ότι στην φωτογραφία δεν παρουσιάζεται δίπλα στον Ελληναρά Δημητράκη κάποιος Αφρικανός.
Είναι ο επίσης μεγάλος πατριώτης βουλευτής της Χ.Α., Χρήστος Παππάς, καπελωμένος με το μουσουλμανικό φέσι των μεραρχιών των SS στα Βαλκάνια το 1943
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger