Home » , » Μια ταινία του Αντώνη Σαμαρά

Μια ταινία του Αντώνη Σαμαρά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 | 3:08 μ.μ.

Της Π.Μ.

"Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα".

- Αντώνης Σαμαράς για Αντώνης Σαμαράς

"Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κάθε άνεργος Έλληνας θα μπορεί να έχει ελεύθερο Wi-Fi για να σκοτώνει δωρεάν την ώρα του στο ίντερνετς. Αυτή είναι η δέσμευσή μας!".

- Ο Αντώνης Σαμαράς για την Ανάπτυξη με Εντολή Σαμαρά.

Αρχηγός της ΝουΔου, μετά τον Καραμάν Αλή και πρωθυπουργός της Ελλάδας, μετά το Λουκά Παπαδήμιο.
Κώμα που ίδρυσαν οι απανταχού (εκ Γαλλίας) Έλληνες δεξιοί με αρχικά ΝΔ. Τα αρχικά αυτά σημαίνουν και Ντεμέκ Δημοκρατία

Ο Αντώνης Σαμαράς έμεινε γνωστός με πολλά παρατσούκλια το σπουδαιότερο από αυτά ήταν Τρελαντώνης λόγω ισχυρότατων ψυχολογικών και νευρολογικών προβλημάτων επιβεβαιωμένα από διάσημους ψυχίατρους.
Χάρη στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε ζήσει πολλά χρόνια στο Δαφνί, εκεί του έμειναν πολλά κουσούρια τα εμφάνισε όταν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Μεγάλωσε στην Βεσπουτσία μαζί με το Γιωργάκη, όπου μάθανε μαζί να περπατάνε σε ηλικία 16 ετών, και μετά όταν πήραν φόρα δοκίμασαν ανεπιτυχώς το ποδήλατο.
Αναπτύξαν αμοιβαία αισθήματα μέχρι που ανακαλύψανε ότι ήταν στρέιτ και τα χαλάσανε.

Πριν χωρίσουν, ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ ζούσαν σε ένα κοινόβιο στη Βοστώνη. Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν στο στραβοπάτι της πολιτικής (μηχανικής) και ο Γιωρίκας πήγε δεξιά, ενώ ο Αντωνίκας πήγε αριστερά.
Μετά από πολλές μάχες, μπήκε στο προσωπικό του κόμη Μητσοτάκουλα, όπου δεν άντεξε και έκανε πειρατική ανταρσία. Η κυβέρνηση έπεσε (με τις ευλογίες του Κόμη) φέρνοντας τη ΝΔ στον τόπο.

Μετά προσπάθησε να πέσει σε ανεξάρτητο κώμα: Δεν σας έχω ανάγκη ΡΕ. Κόμμα μπορώ και μόνος μου ως σπιτική άνοιξη.Τελικά, έπεσε κατευθείαν χειμώνας και, αφού έκανε αίτηση μεταμέλειας, του δώσαν μία θεσούλα στο κόμμα. Μετά τη λαίμαργη πολιτική, άνοδο και κάθοδο του Καραμάν Αλή, τον θυμήθηκαν και τον έκαναν αρχηγό. Έτσι ήρθε μετά δόξης για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με το Μητσοτακαϊικο.

Η ενέργεια του Αντώνη να ρίξει στον τόπο την κυβέρνηση του κόμητος Μ έφερε στην συνέχεια τρομακτική ευημερία και τύχη στην ζωή του, μέσα σε μια τριετία κατάφερε να σαρώσει όλες τις βαθμίδες ισοπεδώνοντας όλους τους αντιπάλους του χωρίς μάχη.

Ξεκίνησε από απλός βουλευτής χάρη στην μεγάλη εύνοια του τότε προέδρου της ΝΔ Καραμαναλή, στην συνέχεια έγινε υπουργός, αρχηγός της ΝουΔουΣου μετά την αποχώρηση του Καραμαναλή και πολύ γρήγορα πρωθυπουργός, οι κατάρες του κόμητος Μ έπιασαν επιτέλους τόπο.

Οραματίστηκε τον εαυτό του κάτι μεταξύ Κολοκοτρώνη και Μεγάλου Αλεξάνδρου αποφασισμένος να γράψει το όνομα του στην ιστορία με χρυσά γράμματα. Πίστεψε για τον εαυτό του ότι απελευθέρωσε την Μακεδονία από τον Σκοπιανό ζυγό γι'αυτό έβαλε δίπλα από το όνομα του τον τίτλο του πατριώτη.
Οι οπαδοί του ζαλισμένοι από το επιβλητικό μέγεθος του τιτάνιου ανδρός έβγαλαν το σύνθημα "Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς".

Οραματιζόταν καθημερινά στον ύπνο του τον εαυτό του με μια περικεφαλαία και ένα ξίφος πάνω στον Βουκεφάλα να σκορπίζει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα όλους τους εχθρούς της Ελλάδας και από κάτω όλοι οι Έλληνες να τον αποθεώνουν σαν τον σωτήρα και ελευθερωτή τους. Παρασημοφορήθηκε με πλήθος από χρυσά μετάλλια και τίτλους όπως προστάτης της Ελλάδας, προστάτης της Ορθοδοξίας, αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, πολέμαρχος της Ελληνικής επανάστασης του 1821,
Τουρκοφάγος, Βουλγαροφάγος, Σκοπιανοφάγος, διώκτης των Ιταλών στην Πίνδο του 1940 και ελευθερωτής της Ελλάδας απο τους Γερμανούς το 1944.

Ο ίδιος απαρνήθηκε όλα τα μετάλλια και τους τίτλους που του δόθηκαν για την τεράστια προσφορά του στο σύγχρονο Ελληνικό έθνος αρκούμενος από υπερβολική ταπεινοφροσύνη στον τίτλο του τίμιου και αγνού πατριώτη.
Με τον τρόπο αυτό το όνομα Αντώνης Σαμαράς έγινε το ίδιο με την Ελλάδα και η Ελλάδα έγινε το ίδιο με τον Αντώνη Σαμαρά χωρίς σαμάρι, το πρόσωπο του έγινε άκρως σεβαστό επειδή το όνομα του ταυτίστηκε με την αγάπη για την πατρίδα και το έθνος, τον αδούλωτο πατριωτισμό, τους ήρωες του 21, την αρχαία Ελλάδα και τους χριστιανούς αγίους.

Αποκορύφωμα η επικοινωνία του με τον ίδιο τον θεό αυτοπροσώπως. Την υποκριτική τέχνη όπως είναι γνωστό την κατείχε ο Αντώνης από την νηπιακή ηλικία σε άριστο βαθμό κάτι που επιβεβαιώθηκε σε όλη την διάρκεια της πολιτικής του καριέρας, μέχρι να βρεθεί κατά λάθος στην πολιτική λόγω θείων το όνειρο της ζωής του ήταν να γίνει ένας μεγάλος ηθοποιός, σαν πολιτικός έδειξε πάντοτε ένα εκπληκτικό ταλέντο εφαρμόζοντας πολλούς ρόλους με καλύτερους του πατριώτη και του απατεώνα.

Με την άνοδο του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε αναπάντεχα με τον παλιό συγκάτοικο του Γιωργάκη. Ο ενθουσιασμός τους για την συνάντηση ήταν τεράστιος. Μαζί έδωσαν όρκους αιώνιας φιλίας και πίστης. Ο Γιωργάκης του ανταπέδωσε την αγάπη σε πολλαπλάσιο βαθμό και σε μυστική τους συνάντηση του δήλωσε ότι θα βάλει την Ελλάδα στο ΔΝΤ για να τον κάνει Πρωθυπουργό.

Η χαρά του Αντώνη έφτασε στα ύψη. Τέτοια ευτυχία δεν μπορούσε να φανταστεί στην ζωή του. Ο Γιωργάκης του έδωσε φιλική συμβουλή να αναλάβει την ηγεσία του αντιμνημονιακού αγώνα και ο ίδιος θα τον βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις, πρόταση που ο Αντώνης δέχτηκε με τρελή χαρά.

Με την είσοδο της Ελλάδας στο Μνημόνιο έγινε σαν αρχηγός του αντιμνημονιακού αγώνα ο υπερασπιστής των αδυνάτων, η μεγάλη ελπίδα των καταπιεσμένων και όλη η Ελλάδα έπεσε στα πόδια του μεγάλου Μεσσήνιου φιλάνθρωπου σωτήρα, αγαπημένα του συνθήματα :
Μόνο εγώ μπορώ να σας σώσω γιατί είμαι πατριώτης όλοι οι άλλοι εκτός απο μένα είναι προδότες.
Εγώ έριξα τον δράκουλα των Καρπαθίων κόμη Μητσοτακουλα γι'αυτό μόνο εγώ μπορώ.
Έξω από το προδοτικό μνημόνιο.
Εγώ δεν ψήφισα ποτέ το μνημόνιο.

Το Ζάππειο είχε όλες της λύσεις από Ζάππειο 1 μέχρι Ζάππειο 10.
Ρουφιάνα Μέρκελ όταν γίνω πρωθυπουργός εγώ που είμαι πατριώτης θα σου δείξω.
Λύστε μου τα χέρια να κυβερνήσω να δείτε ποιος είμαι.

Ο καταπιεσμένος από το μνημόνιο Ελληνικός λαός ακούγοντας τα συνθήματα από τον μεγάλο Μεσσήνιο φωστήρα έπεσε σε τρελό παραλήρημα, το σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έγινε έργο, έπαιξε με τεράστιες τιμές σε όλα τα νυχτερινά θέατρα της Αθήνας.

Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή σημαδεύτηκε από μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα. Ο δρόμος για την πρωθυπουργία ήταν πλέον μπροστά του μέσα στην τρελή χαρά και τον ενθουσιασμό πλάκωσε στα φιλιά τον φίλο του τον Γιωργάκη. Η εκπληκτική του επιτυχία με την κατάρριψη όλων των προηγούμενων παγκόσμιων ρεκόρ στο άλμα του άνοιξε αμέσως τον δρόμο για το πρωθυπουργιλίκι που ήταν πάντοτε το μεγάλο του όνειρο, από την υπερβολική του χαρά σκόνταψε στα σκαλοπάτια του Μαξίμου με αποτέλεσμα να έχει ένα μικρό παροδικό ατύχημα χτυπώντας στο ένα μάτι.

Μετά την εγκατάσταση του στο Μαξίμου γνώρισε τον έρωτα ζωής του μετά την γυναίκα του τον μεγαλύτερο από όλους την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος πολλές φήμες λένε ότι προχώρησαν μεταξύ τους σε μυστικό γάμο.
Νέες προοπτικές ανοίχτηκαν για τον Αντώνη Σαμαρά μετά τους πολλούς τίτλους και παράσημα που πήρε για την προσφορά του στον Ελληνικό πατριωτισμό να φορτώσει άλλα τόσα Γερμανικά παράσημα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος συμφώνησε να του δώσει ότι ζητήσει αρκεί να της ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές φαντασιώσεις. Φήμες ακούγονται ότι ο Αντώνης βρίσκεται σε ερωτική επαφή με την Γερμανίδα καγκελάριο το λιγότερο δύο φορές την εβδομάδα.

Μετά τους πάρα πολλούς Ελληνικούς πατριωτικούς τίτλους στον Αντώνη απενεμήθησαν και Γερμανικοί. Γερμανός πατριώτης, μεγάλος ευεργέτης του Γερμανικού έθνους, αγωνιστής Γερμαναράς ο ίδιος έπαθε απίστευτη Γερμανοπληξία σε βαθμό που άρχισε να μιμείται τον Χίτλερ.

Ο μεγαλύτερος τίτλος που του δόθηκε από την καγκελάριο είναι αυτός του σωτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πατέρα του ευρώ γι'αυτό το μελλοντικό χρυσό νόμισμα των 1000 ευρώ που σχεδιάζεται προσεχώς θα έχει την μορφή του.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα επιστήμη την ευρωλογία για να δώσει στον Αντώνη όλες τις παγκόσμιες επιστημονικές διακρίσεις, προορίζεται να είναι ο κάτοχος του επόμενου Νόμπελ για την σωτηρία του ευρώ.
Στις ομιλίες που έκανε στο εσωτερικό της χώρας ακούγεται ότι δεν είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς αλλά κάποιος σωσίας του ψηλός με γυαλιά που απαγγέλλει διαβάζοντας από χαρτί τις παλιές ομιλίες του φίλου του Γιωργάκη την διετία που ήταν εκείνος πρωθυπουργός, ο ίδιος ο Σαμαράς τότε βρισκόταν στο κρεβάτι με την Μέρκελ.
Η συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πιο αγαπητός Έλληνας πολιτικός σε όλους τους αντιπάλους του όταν λέμε σε όλους εννοούμε σε όλους από το ΠΑΣΟΚ μέχρι την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Σαν πρωθυπουργός έγινε διάσημος για την μεγάλη λαιμαργία του. Καταβρόχθισε τα πάντα ότι έβρισκε μπροστά του σπίτια, περιουσίες, μισθούς, συντάξεις. Είχε συλληφθεί πολλές φορές να προσφέρει πάντα την καλύτερη μερίδα στην αγαπημένη του καγκελάριο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger