Home » , » Οργανωμένο το έγκλημα της αντιμεταναστευτικής πολιτικής

Οργανωμένο το έγκλημα της αντιμεταναστευτικής πολιτικής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 | 6:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μέσα σε μόλις είκοσι μέρες διακόσιοι συνάνθρωποι μας πνίγηκαν στις ακτές της Ευρώπης προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον πόλεμο και την πείνα. Άνθρωποι από την Ασία και την Αφρική αναγκάστηκαν να φύγουν για να αναζητήσουν "καλύτερη τύχη".

"Ως την 21η Ιανουαρίου, καταγράφηκαν 200 θάνατοι στη Μεσόγειο, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
Οι αφίξεις μεταναστών στην Ευρώπη διά θαλάσσης τις πρώτες δεκαέξι ημέρες του 2019 ανήλθαν συνολικά σε 4.216, από τις 2.365 που είχαν καταγραφεί την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2018.
Το 2018, 2.297 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους ή κηρύχθηκαν αγνοούμενοι στη Μεσόγειο, ενώ 116.959 έφθασαν στην Ευρώπη διά θαλάσσης".

Οι εγκληματίες που ευθύνονται για τους πολέμους στις χώρες των απελπισμένων μεταναστών και προσφύγων αδερφών μας φρόντισαν να φτάνουν ζωντανοί όσο το δυνατό λιγότεροι.
Έτσι: ο Ματέο Σαλβίνι, ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης άκρας δεξιάς και επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος της Λέγκας, έκλεισε τα Ιταλικά λιμάνια στα πλοία των ΜΚΟ

Ισπανία και Μάλτα συμφώνησαν μεν να υποδεχθούν ορισμένους μετανάστες, όμως σε πολλές περιπτώσεις έπειτα από μακρές διαπραγματεύσεις με άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.
Οι περισσότερες μη κυβερνητικές οργανώσεις, αντιμέτωπες με ολοένα περισσότερα προβλήματα, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις επιχειρήσεις διάσωσης στη θάλασσα.

"Το Aquarius, το τελευταίο πλοίο μη κυβερνητικών οργανώσεων που συνέχιζε τις επιχειρήσεις στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, τις τερμάτισε τον Δεκέμβριο, εξαιτίας της «εκστρατείας κατασυκοφάντησής» του από ευρωπαϊκές οργανώσεις, όπως κατήγγειλε η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, η μία από τις δύο που μίσθωναν το σκάφος.

Τον περασμένο Ιούλιο, 193 χώρες-μέλη του ΟΗΕ εξαιρουμένων των ΗΠΑ ενέκριναν ένα νομικά μη δεσμευτικό Σύμφωνο που είχε κυρίως σκοπό να προωθηθεί η συνεργασία των κρατών ως προς τη μετανάστευση. Αλλά μόλις 164 υπέγραψαν το κείμενο στη σύνοδο του Μαρακές τον Δεκέμβριο, ενώ η Αυστραλία, το Ισραήλ, χώρες της ανατολικής Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής απέρριψαν το Σύμφωνο".

Όσοι τυχόν γλυτώσουν τον πνιγμό, τις δολοφονίες δουλεμπόρων ή φασιστών, φυλακίζονται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οργανωμένο το έγκλημα.

Γι αυτό, ακόμα κι αν ο ακροδεξιός βλάκας με περικεφαλαία δεν καρφώνονταν από μόνος του, δεν θα πιστεύαμε ποτέ τις ανοησίες των νεοναζί.

Άραγε θα υπήρχε περίπτωση κάποιος Αφρικανός ή άλλος μετανάστης, να βγει ζωντανός από συλλαλητήριο ακροδεξιών κανιβάλων; Οι πιθανότητες να ζήσει θα ήταν λιγότερες κι από αυτές, αν ναυαγούσε μεσοπέλαγα λόγω θαλασσοταραχής...

Και όχι, η Νάουσα δεν είναι στην Αφρική.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Ιανουαρίου 2019 στις 9:30 π.μ.

την μεγαλύτερη ευθύνη που φουντώνει η ακροδεξιά την έχει η αριστερά με την ανεύθυνη στάση τις (η δράση έχει αντίδραση) σε ορισμένα θέματα οπός αυτό του μεταναστευτικού… κάποτε είχα μια συζήτηση και είπα τώρα που διώκονται οι ταλιμπαν εμείς εδώ τι πρέπει να κάνουμε να τους υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες κάποια κοπελίτσα μου είπε γιατί αυτοί δεν είναι άνθρωποι ;;; θα μου πεις έλα μωρέ τι μας λες τώρα θα σταθούμε στο τι είπε μια κοπελίτσα μα εκεί είναι όλο το θέμα ποια είναι η στάση τις αριστεράς για το μεταναστευτικό;;;.. μέχρι η αριστερά βγάλει τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Ζουγανέλης αγωνιστής στο πλευρό τον μεταναστών αλίμονο μας.....
φοβάμαι ότι θα φουντώσει η ακροδεξιά με ευθύνη τις αριστεράς θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις...
όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι αγγελούδια σε τι κοινωνία θέλετε να ζήσει η επόμενη γενιά έναν τέτοιο άγονα κάνανε οι γονείς μας για μας;;;;;


μήπως μετατρέπουμε την Ελλάδα σε μια μικρή κοινωνία ισλαμιστών που μπορεί μέσα από κει να έχουμε κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις .. Ναι να στηρίξουμε τα θύματα του πόλεμου μα όχι ο κάθε κυνηγημένος στον πλανήτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση εδώ

24 Ιανουαρίου 2019 στις 2:21 μ.μ.

δόξα τον θεό που βροντοφώναζα ότι με τέτοιες ανεύθυνες πολιτικές σπέρνεις στους ανθρώπους ψεύτικες ελπίδες και γίνεσαι ηθικός αυτουργός σ' αυτό το έγκλημα που διαδραματίζετε χρόνια τώρα στο αιγαίο...... μπορώ και κοιμάμαι άνετα.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger