Home » , » Ξεπεσμός για την εφημερίδα της ΚΟΕ "Δρόμος της Αριστεράς"

Ξεπεσμός για την εφημερίδα της ΚΟΕ "Δρόμος της Αριστεράς"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 | 12:37 π.μ.


Δεν έχει νόημα να γράψουμε το παραμικρό για την "μακεδονομάχο" που μας προέκυψε πρόσφατα και ακούει στο όνομα Αφροδίτη Μάνου.

Οσοι/ες τυχόν ακούσατε τις πολιτικές απόψεις της, είτε στις παρουσίες της στην τηλεόραση του Αλαφούζου, αντάμα με γνωστούς πατριδοκάπηλους εθνικιστές, τύπου Καλεντερίδης, είτε διαβάζοντας τις διαδικτυακές τοποθετήσεις της, έχετε σχηματίσει άποψη για την πολιτική κατάρτιση της τραγουδίστριας.
Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο το οποίο στα παρελθόν δήλωνε την υποστήριξη του στον ΣΥΡΙΖΑ και μας έλεγε ότι "είμαστε νεόπλουτη χώρα και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε".
Αναφερόμαστε στο ίδιο άτομο που πριν μερικές δεκαετίες μας τραγουδούσε   για ένα «Καράβι κόκκινο, που πάνω από θάλασσες, πάνω από λίμνες πετάει, για το σφυροδρέπανο που πέφτει στο κύμα και σπάει. Κι απ’ την ανάποδη την ιστορία γυρνάει».

Αλλο είναι το θέμα μας όμως. Οτι σήμερα η βδομαδιάτικη εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς" -εκφράζει της απόψεις της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας, (ΚΟΕ) η οποία στήριξε τα εθνικιστικά συλλαλητήρια- κυκλοφορεί με συνέντευξη της Α. Μάνου και μάλιστα την διαφημίζει στην πρώτη της σελίδα!
.
Αλήθεια, διάβασαν τον χαιρετισμό που έκανε η Μάνου στο εθνικιστικό συλλαλητήριο;
Τον τρόπο που "υπερασπίστηκε" τα "άγια των αγίων", και "των αχράντων μυστηρίων της Ιστορίας μας";
Μήπως οι υπεύθυνοι του "Δρόμου της Αριστεράς" συγκινήθηκαν όταν άκουσαν την Α. Μάνου να λέει απευθυνόμενη στο συγκεντρωμένο μπουλούκι,  ότι μαζί με την ίδια "Ξυπνήσαμε από βαθύ ύπνο, να σώσουμε το Μεγαλέξαντρο απ’ τον κατηραμένο όφι της εποχής των πυρηνικών" και είπαν να της δώσουν βήμα να εκφράσει τις ίδιες απόψεις

Μιλάμε για ξεπεσμό μιας συλλογικότητας, η οποία μάλιστα θέλει να ονομάζεται και κομμουνιστική, πρώτου μεγέθους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger