Home » , » Ναζιστική επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής, στην Κυψέλη

Ναζιστική επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής, στην Κυψέλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 | 10:35 μ.μ.

Μια νέα προκλητική τραμπούκικη επίθεση τάγματος εφόδου της ναζιστικής συμμορίας, με επικεφαλής τον υπόδικο ναζί Κασιδιάρη, που σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή της Κυψέλης καταγγέλλει με ανακοίνωση της η  Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Συγκεκριμένα στην καταγγελία της αναφέρει:

Η ΚΕΕΡΦΑ Κυψέλης-Πατησίων-Γαλατσίου καταγγέλλει την ναζιστική επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια της «προεκλογικής εκστρατείας» του Κασιδιάρη σήμερα το πρωί στην γειτονιά της Κυψέλης.

Με την συνοδεία της αστυνομίας-που αντί να τους συλλάβει έκανε έλεγχο σε περαστικούς- και των μπράβων του δεν δίστασαν να επιτεθούν σε κοπέλες που μοιράζανε αντιφασιστικό υλικό όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. 

Είναι πρόκληση να εμφανίζεται ο υπόδικος Κασιδιάρης σαν υποψήφιος ενός νόμιμου κόμματος την στιγμή που η δίκη εις βάρος του και όλης της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης είναι σε εξέλιξη.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται η δίκη για την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν από τους χρυσαυγίτες στις 17/1/2013. Δεν θα επιτρέψουμε στις γειτονιές της Αθήνας να κυκλοφορούν τα τάγματα εφόδου και οι υπόδικοι αρχηγοί τους με τον μανδύα των «υποψηφίων».

Το αντιφασιστικό κίνημα στις γειτονιές των Πατησίων της Κυψέλης και του Γαλατσίου έχει δείξει την δύναμή του και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την ισόβια καταδίκη τους.

• Συντονιζόμαστε με το παγκόσμιο αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα στις 16 Μάρτη διεκδικώντας να ανοίξουν τα σύνορα-Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, ισόβια καταδίκη στους νεοναζί.

• Όλοι και όλες αύριο Σάββατο στην αντιφασιστική πικετοφορία στις 12μες στην Πλατεία Κυψέλης.

• Καλούμε όλους/ες στην ανοιχτή εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης (Καλογερά 18) στις 6.30 με ομιλητές τον Κώστα Παπαδάκη από την πολιτική αγωγή στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, τον Μπορχάν Μολλά μπαγκλαντεσιανό εργάτη , την Βασιλική Κανέλλου συμβασιούχο ΟΑΕΔ στον ΓΝΑ Γεννηματά και τον Πέτρο Κωνσταντίνου υποψήφιο Δήμαρχο με την ‘’ Ανταρσία στης γειτονιές της Αθήνας’’

• Όλοι και όλες στη δίκη για την τιμωρία των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν την Τρίτη 5/2 στις 9πμ στο Εφετείο( Αλεξάνδρας και Λουκάρεως)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger