Home » , » Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ ο Γιάννης Λοβέρδος: "Αν οι γραφικοί αναβόσβηναν η Ν.Δ., θα ήταν το ελληνικό Λας Βέγκας" - Γλέντι στο διαδίκτυο

Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ ο Γιάννης Λοβέρδος: "Αν οι γραφικοί αναβόσβηναν η Ν.Δ., θα ήταν το ελληνικό Λας Βέγκας" - Γλέντι στο διαδίκτυο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 | 8:31 μ.μ.

Ο για χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος και στην συνέχεια έμμισθος του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάνη του ΔΟΛ κλπ Γιάννης Λοβέρδος, με τα όσα γράφει αλλά και τα όσα λέει καθημερινά στο περιθωριακό ακροδεξιό τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky, σου δημιουργούν την αίσθηση ότι προσπαθεί να δημιουργήσει αποστροφή του αναγνωστικού και τηλεοπτικού του κοινού, στην ιδεολογία και στο πολιτικό φορέα που επιδιώκει να υπερασπιστεί.
Είναι τόσο χοντροκομμένα (αν δεν είναι εντελώς εγκεφαλικά κατασκευάσματα του, όπως σ’ αυτή την περίπτωση) που μόνο ένας Αδωνις θα μπορούσε να τον συναγωνιστεί στις παπαριές που λέει και γράφει, αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας. 
(Αν κάνετε μια αναζήτηση με το όνομα του θα εντοπίζεται πολλά "ανεπανάληπτα κατορθώματα" του συγκεκριμένου δημοσιολόγου).

Μ' αυτά τα δεδομένα λοιπόν ήταν αναμενόμενο το πάρτι που ξεκίνησαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν ανακοινώθηκε επίσημα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., θα βρεθεί ο Γιάννη Λοβέρδος. (Μια μικρή εικόνα από τις σχετικές τοποθετήσεις χρηστών του twitter θα σας δώσουμε παρακάτω).

Φυσικά και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα δεν θα άφηναν ανεκμετάλλευτη αυτή την εξέλιξη. Χαρακτηριστικό το παρακάτω κείμενο
του Δημήτρη Κανελλόπουλο στην "Εφημερίδα των Συντακτών":

Ακουσα για την υποψηφιότητα του Γιάννη Λοβέρδου με τη Νέα Δημοκρατία, του γνωστού δημοσιογράφου, αλλά δεν το πίστεψα με τη μία.
Οχι γιατί δεν ταιριάζει απόλυτα αυτός ο δημοσιογράφος σε αυτό το κόμμα, αλλά επειδή ήθελα να το ψάξω λίγο περισσότερο.

«Ποιος το ανακοίνωσε;» ρώτησα, «η Νέα Δημοκρατία ή ο ίδιος;». Χρειάζεται διευκρίνιση γιατί αν το ανακοίνωσε ο Γιάννης Λοβέρδος μάλλον δεν ισχύει μια και τα μισά απ'  όσα ανεβάζει στα social media είναι fake news. Μη σας πω τα δύο τρίτα.

Σκεφτείτε πως ανεβάζει φωτογραφία μέσα στον Αύγουστο, σε καύσωνα, γράφει «Λεωφόρος Αλεξάνδρας τώρα» και βλέπουμε κάποιους ταλαίπωρους με μπουφάν, κασκόλ, γάντια και κουκούλες σε ένα βροχερό τοπίο να προσπαθούν να προφυλαχθούν από το κρύο. Μόνο χιόνια δεν είχε αλλά ο Λοβέρδος έγραφε «Λεωφόρος Αλεξάνδρας τώρα», αυγουστιάτικα.

Και να ήταν το μόνο; Αυτός είναι χειρότερος σε διασπορά fake news ακόμα και από τον Αδωνι Γεωργιάδη. Αν και τα περισσότερα από τα fake news τους είναι κοινά.

Ηταν ο Γιάννης Λοβέρδος π.χ. που αναδημοσίευσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι μία γυναίκα πέθανε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για το Μακεδονικό στο Πισοδέρι «από την επίθεση των αριστεροφασιστών Συριζανελ».

Τελικά είναι αλήθεια! Ζήτω. Ο Γιάννης Λοβέρδος κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτε πιο απολαυστικό. Ο τέλειος δημοσιογράφος για το τέλειο κόμμα.

Θα τον χάσουμε από τη δημοσιογραφία αλλά θα τον κερδίσει η πολιτική. Εκεί θα μας είναι πιο χρήσιμος. Σε μας που γράφουμε σίγουρα. 

Απολαύστε μια "τζούρα"  απ' το "γλέντι" στο twitter












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger