Home » , » Ο Πάνος αφιερώνει στην παλιοπαρέα το τραγούδι "αχάριστη"

Ο Πάνος αφιερώνει στην παλιοπαρέα το τραγούδι "αχάριστη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 | 5:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Μην πίνεις, ρε Πάνο. Και μη στεναχωριέσαι, θα βρεις άλλους ακροδεξιούς φίλους. Εδώ που τα λέμε, φταις κι εσύ. Τόσα χρόνια σχέση με τον Αλέξη και μια ωραία πρωία σηκώνεσαι να φύγεις; Που πας ρε Πάνο; Που πας ξυπόλητος στ' αγκάθια;

Πανούλης ο Σούπερμαν. Ο Σούπερμαν με το βρακί πάνω από το παντελόνι, ο Πάνος με το μυαλό πάνω από το κεφάλι. Ο εντελώς Καμμένος νόμισε πως είναι ο σούπερμαν της Βουλής. Όσο ήταν υπουργός άμυνας πήγε να μας μπλέξει άσχημα με τους γείτονες, αλλά οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ ανέχονταν τα καπρίτσια του βρίζοντας ανάμεσα στα δόντια τους. "Την ώρα και τη στιγμή που συνεργαστήκαμε".

Αυτά όμως έχουν οι δουλειές. Ο συνέταιρος σου μπορεί να βγει λιγάκι ψεκασμένος. Ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρει ποιος είναι, αλλά κοιτάς να κάνεις τη δουλειά σου. Και τώρα λίγα μαθήματα πολιτικής μπας και καταλάβει κι ο Πάνος.

Οι ΑΝΕΛ είχαν τα εξής χαρακτηριστικά: Ήταν πρώην νεοδημοκράτες, δεν γούσταραν το Σαμαρά, δεν ήθελαν τους νεοναζί, αλλά κυρίως δεν ήθελαν Μνημόνια και ότι αυτά συνεπάγονταν. Ξέρετε, απολύσεις, μειώσεις, ξεπούλημα κλπ. Όσοι ψήφισαν ΑΝΕΛ στις τελευταίες εκλογές ήξεραν πως θα συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ. Ήξεραν επίσης ότι θα εφαρμοστεί κάποια συγκεκριμένη πολιτική. Βέβαια δεν φαντάζονταν πόσο ίδια με τους προηγούμενους θα ήταν αυτή. Παρόλα αυτά ένας πυρήνας του 3% ήταν αρκετός να τους δώσει τα προνόμια του βουλευτή. Προσωπικοί ψήφοι πλέον αλλά και η προσμονή εξουσίας. Σημαντική η κουτάλα στην επιλογή, καθώς απέμειναν κυρίως οι πρακτικοί ψηφοφόροι. "Αφού όλοι ίδιοι είναι, τουλάχιστο να βολέψουμε το παιδί. Με τη ΝΔ δεν είδαμε χαΐρι, άντε να παρακαλέσουμε το βουλευτή για καμιά θεσούλα".

Όσο λοιπόν ο Πάνος είχε εξουσία ήταν όλα μέλι γάλα. Αυτός που δεν θα συνεργάζονταν ούτε νεκρός με όσους ψήφισαν Μνημόνια, έφερε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο (με το συμπάθιο) Μνημόνιο, το "αριστερό". Και παρά το άχτι του κόσμου για το δούλεμα, παρά το φτύσιμο, ο Πάνος κοιτούσε ψηλά κι έλεγε ψιχαλίζει. Μάθανε τον Τσίπρα να υπογράφει με το δεξί, να βαρά με το δεξί και να παίζει με το δεξί. Όλα με το δεξί μέχρι και η μάσα. Παρότι το Savoir Vivre λέει πως το πιρούνι το κρατάμε με το αριστερό. Εδώ που τα λέμε όμως τρώνε με τα δυο χέρια και με δέκα μασέλες, όπως όλοι όσοι κυβέρνησαν το δύστυχο τούτο τόπο.

Όταν ξεπούλαγαν ολόκληρη την Ελλάδα ήταν απλά Παρασκευή 14/8/2015, όπου 222 κηφήνες ψήφισαν το 3ο το μακρύτερο. Όταν ο Αλέξης εκτέλεσε την επόμενη εντολή των ΗΠΑ, να μπει η Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ, ήταν προδοσία. Τι άλλαξε; Ο χρόνος. Εκλογές πλησίαζαν και η δουλειά δεν πήγαινε καλά, έφευγαν πελάτες.

Ο Πάνος που είχε γλυκαθεί από το υπουργείο, σκέφτηκε να το παίξει ήρωας. Θα ρίξω τον Αλέξη και θα παίξω απόγονος της γοργόνας". Καθόσον τα παιδιά του Μεγαλέξανδρου τα έσφαξαν οι στρατηγοί του. Δεν είναι προπάππους κανενός, λυπάμαι.

Άργησε πολύ όμως. Όταν υπογράφονταν στις Πρέσπες η συμφωνία, νόμιζε πως είχε καιρό. Όταν έγινε το δημοψήφισμα στη Βόρειο Μακεδονία, είπε "θα κάτσω λίγο ακόμα". Μη χάσει ένα μηνιάτικο, κρίμα είναι. Όταν τελικά την κοπάνησε, το έκανε μόνος του. Σε αντίθεση με όσα λένε, οι άλλοι δεν ήταν ψεκασμένοι. Να πάνε που; Μαζί του στο γκρεμό; Καλύτερα ΣΥΡΙΖΑ. Πάνο σε πήρανε χαμπάρι όλοι. Το πόσο λυπούνται για τους ΑΝΕΛ που ο ίδιος κατέστρεψες, δεν λέγεται. Πλήθος κόσμου κλαίει... από τα γέλια.

ΥΓ Ο Αλέξης ευχαριστεί θερμά τον Πάνο για την συνεργασία τους. Και για τις κουταμάρες που εξακολουθεί να κάνει. Οι διαγραφές πχ βολεύουν αφάνταστα το ΣΥΡΙΖΑ στο να αποκτήσει κι άλλους βουλευτές. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger