Home » , , » Αρκούν συνεντεύξεις τύπου και δημόσιες καταγγελίες περιστατικών ρατσιστικής συμπεριφοράς από μπάτσους και εργοδότες;

Αρκούν συνεντεύξεις τύπου και δημόσιες καταγγελίες περιστατικών ρατσιστικής συμπεριφοράς από μπάτσους και εργοδότες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 | 11:44 μ.μ.

Συνέντευξη τύπου για την αστυνομική βία στη Νίκαια με θύμα έναν νεολαίο Πακιστανό εργάτη και για την ρατσιστική εργοδοτική τρομοκρατία που σημειώθηκε στη Λάρισα, θα δώσουν την Δευτέρα 18 Φλεβάρη, εκπρόσωποι από την Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και στην φασιστική απειλή.
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 1 το μεσημέρι  στα γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Eλλάδος "Η ΕΝΟΤΗΤΑ". (Κρατίνου 7, 8ος όροφος).

Στην συνέντευξη θα μιλήσουν τα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων Μοχάμεντ Αρσλάν, εργάτης Λαϊκών Αγορών στη Νίκαια και Σαλμάν Ατζέν, εργάτης κτηνοτροφίας, στη Λάρισα, εξιστορώντας τις περιπέτειες τους.

Επίσης παρεμβάσεις θα κάνουν οι:Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και Δημήτρης Ζώτος, δικηγόρος.
Υ.Γ: Στην φωτογραφία είναι ο Σαλμάν Ατζούμ ο οποίος εργαζόταν σε μία κτηνοτροφική μονάδα στην Λάρισα και όταν μαζί με ομοεθνή του ζήτησαν από τον εργοδότη τους να πληρωθούν τα δεδουλευμένα, αυτός μαζί με δύο φασιστοειδής μπράβους, επιτέθηκαν στους εργάτες και τους ξυλοκόπησαν άγρια.

Υ.Γ: Συζητήσιμο είναι αν σε τέτοιες περιπτώσεις αρκούν οι συνεντεύξεις τύπου και οι δημόσιες καταγγελίες αυτών των ρατσιστικών επιθέσεων. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger