Home » , » Αν πάθεις "Αφροδίτη Μάνου" ....

Αν πάθεις "Αφροδίτη Μάνου" ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 | 12:51 π.μ.


Δεν μπορείς παρά να νιώθεις θλίψη για το κατάντημα της Αφροδίτης Μάνου μιας τραγουδίστριας που απ' τα εφηβικά της χρόνια,την περίοδο της Απριλιανής χούντας, έχει γράψει την δική της ιστορία συμμετέχοντας σε αντιδικτατορικές συναυλίες στο εξωτερικό μαζί με τον Πέτρο Πανδή υπό την διεύθυνση του Μίκη Θεοδωράκη.

Τώρα πώς έγινε και κατάντησε μια γραφική "Μακεδονομάχος" -κάτι που σχολιάζαμε σε περασμένη ανάρτησή μας- είναι κάτι που πιθανόν να θέλει ψυχιατρική προσέγγιση, κάτι που αδυνατούμε να κάνουμε.

Δεν είχαμε καμιά διάθεση να επανέλθουμε σ' αυτό το πρόσωπο, αν δεν ανακυκλωνόταν από χρήστες του διαδικτύου κάποια πρόσφατα τιτιβίσματά της, που δεν τα εννοούμε απλώς ενοχλητικά αλλά είναι στην ουσία εξοργιστικά!

Ποια είσαι εσύ κυρία Μάνου που μιλάς έτσι για τον Γράμμο, μια περιοχή που οι ηρωικοί αντάρτες/ιες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας έγραψαν σελίδες δόξας και πολλοί/ες απ' τους τιμημένους/ες λαϊκούς αγωνιστές/ιες άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή;

Εχει και η αντιπολιτευτική διάθεση τα όρια της!


Σημ Β.Κ: Εναυσμα γ' αυτή την ανάρτηση κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα που πήραμε, λόγο χαρακτηρισμών για το πρόσωπο της Α. Μάνου, δεν ήταν δημοσιεύσιμο. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger