Home » , , » Τα λαλίστατα στελέχη της Ν.Δ., βλέπουν τον "Ρουβίκωνα" και "χάνουν" τους πλουτοκράτες χρηματοδότες τους

Τα λαλίστατα στελέχη της Ν.Δ., βλέπουν τον "Ρουβίκωνα" και "χάνουν" τους πλουτοκράτες χρηματοδότες τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 | 7:37 μ.μ.

Στελέχη της Ν.Δ., παραδέχονται δημόσια ότι καπιταλιστής εξασφαλίζει οικονομικά την λειτουργία γραφείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατηγορούμενος για εμπλοκή σε υπόθεση με μίζες -ο Θ. Τσουκάτος- δηλώνει ότι όλα τα αστικά κόμματα έχουν "χορηγίες" από πολυεθνικές εταιρείες. Εφημερίδα χτες αποκαλύπτει ότι είναι ο "μυστικός χρηματοδότης" της εταιρείας που διαθέτει η σύζυγός της Ν.Δ.

Ολα αυτά δεν αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού για την πολιτική παράταξη που προσδοκά την κυβερνητική εξουσία. Η λειτουργία της δημοκρατίας είναι άψογη και κινδυνεύει από τις συμβολικές ακτιβιστικές ενέργειες του "Ρουβίκωνα" ο οποίος "κουρελιάζει κάθε έννοια έννομης τάξης, εξευτελίζοντας τον κρατικό μηχανισμό και αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας διεθνώς", σύμφωνα με τον Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Προφανώς και απαξιούμε να σχολιάσουμε τις αστειότητες του τύπου "από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα", από τις δράσεις της αναρχικής ομάδας. (Ο νεοδημοκράτης βουλευτής Λάρισας αναφερόταν στην χθεσινή ενέργεια του "Ρ" σε κατάστημα της Leroy Merlin, σαν απάντηση στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλει, και στην σημερινή παρέμβαση του στην Ελβετική πρεσβεία που έγινε σαν δράση αλληλεγγύης στους αναρχικούς που διώκονται στην Ελβετία).

Σαν πολίτες όμως, άλλο μας ενδιαφέρει. Οτι δηλαδή ακόμα περιμένουμε από τα λαλίστατα στελέχη της Ν.Δ να μας απαντήσουν στο απλό ερώτημα που τους έθεσε ο εκδότης της εφημερίδας "Documento".


Οσο για τις δράσεις του "Ρουβίκωνα" να πληροφορήσουμε τους επιτελείς της Ν.Δ ότι περισσότερο αποδοχή έχουν απ' την ελληνική κοινωνία, παρά απόρριψη. Αλλωστε τα μέλη της αναρχικής ομάδας αναλαμβάνουν την ευθύνη για όσα κάνουν και αυτό το μαρτυρούν οι δεκάδες καταδίκες τους καθώς και τα δικαστήρια σε βάρος τους που ακολουθούν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger