Home » , » ΣΥΡΙΖΑ: Δίνοντας κυβερνητικά αξιώματα σε πρόσωπα που εκφράζουν ότι πιο φθαρμένο, απαξιωμένο, υπάρχει στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό.

ΣΥΡΙΖΑ: Δίνοντας κυβερνητικά αξιώματα σε πρόσωπα που εκφράζουν ότι πιο φθαρμένο, απαξιωμένο, υπάρχει στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 | 5:08 μ.μ.

Πιθανόν να θυμάστε ένα από τα βασικά προεκλογικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο μας έλεγε: "Ξεμπερδεύουμε με το παλιά, κερδίζουμε το αύριο".  
Και προφανώς είναι η μοναδική προεκλογική υπόσχεση που υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας πολιτική στέγη και κυβερνητικά αξιώματα  σε πρόσωπα που εκφράζουν ότι πιο φθαρμένο, απαξιωμένο υπάρχει στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό. (Κουρουμπλής, Σπίρτζης, Παπακώστα, Μάρδας, Κασιμάτη, Μιχελογιαννάκης, Τζάκρη και δεν έχει τελειωμό αυτός ο κατάλογος).

Στον σημερινό κυβερνητικό ανασχηματισμό ο Τσίπρας έδωσε κυβερνητικά πόστα σε άλλα δυο άτομα (το ότι αυτά το αποδέχτηκαν και τώρα γλύφουν εκεί που χτες έφτυναν, δεν μας λέει τίποτα αφού λέξεις όπως συνέπεια και αξιοπρέπεια είναι άγνωστες σε πολιτικούς γυρολόγους), προερχόμενα από το "βαθύ ΠΑΣΟΚ". Στον Θάνο Μωραΐτη που τον διορίζει υφυπουργό στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στον Αγγελος Τόλκα που αναλαμβάνει υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής.

Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε περισσότερο σ'αυτή την εξέλιξη. "Το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου" τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, ενώ το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο  "για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς" οι οποίοι "είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας".

Αν κάτι έχει πιθανόν ενδιαφέρον είναι να δούμε τι έλεγαν τα σημερινά κυβερνητικά στελέχη για τον κυβερνητικό θίασο που τώρα υπηρετούν.
Και επειδή όπως έλεγαν οι Λατίνοι “scripta manent”, δηλαδή τα γραπτά μένουν, το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από δηλώσεις -καθώς και βίντεο- με τα όσα έλεγαν και έγραφαν στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα δυο αυτά πρόσωπα που σήμερα είναι επιλογές του Τσίπρα για να στελεχώσουν την κυβέρνησή του.








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger